Liviu Puștiu, implicat într-un accident auto: «Nu pot să merg, folosesc cârjele»

Ultima actualizare:

Cunoscutul interpret de manele Liviu Puștiu a fost implicat într-un accident rutier, în urma căruia a suferit și o accidentare fizică. Iată despre ce este vorba!

Liviu Puștiu, implicat într-un accident auto Foto: Arhivă personală
Liviu Puștiu, implicat într-un accident auto Foto: Arhivă personală

Liviu Puștiu a fost implicat joi, 3 februarie, într-un accident auto, în urma căruia cântărețul a ieșit puțin „șifonat”. Mai mult decât atât, acesta este recunoscător că este în viață, după ce autoturismul său a fost grav avariat.

Liviu Puștiu, implicat într-un accident auto

Întâmplarea, care se putea transforma într-o adevărată tragedie, a avut loc în dimineața zilei de joi. Ulterior, după impact, cântărețul a dezvăluit care a fost cauza accidentului auto, dar și cu ce probleme a rămas el în urma acestuia.

Liviu Puștiu a povestit că se îndrepta către o întâlnire cu un prieten de-al său, moment în care un alt șofer a intrat în plin în mașina lui. Acesta a subliniat că nu el a fost de vină, ci celălalt bărbat, care nu ar fi respectat regulile de circulație și nu a acordat prioritate. Din fericire, ambii șoferi au scăpat cu viață, însă mașina artistului a fost grav avariată.

„Mergeam să mă întâlnesc cu un prieten și deodată a intrat unul în mine. Nu a cedat trecerea, nimic. Mașina este praf. Mulțumesc lui Dumnezeu că eram singur în mașină. Sunt și daune morale și materiale. Aia e, bine că sunt în viață. Trebuie să o prețuim mai mult", a declarat Liviu Puștiu la Antena Stars.

Liviu Puștiu, accidentat în urma incidentului

Totodată, se pare că nu doar mașina cântărețului a avut de suferit, acesta având, la rândul său, parte de o accidentare. Liviu Puștiu a explicat că s-a rănit la picior în urma accidentului rutier în care a fost implicat, iar în prezent nu poate să meargă decât cu ajutorul cârjelor! În urma unei radiografii, artistul a aflat că are probleme, iar acum urmează noi vizite la medic pentru a se pune pe picioare, la propriu.

Piciorul meu s-a cam stricat. Am făcut o radiografie. Nu pot să merg acum, folosesc cârje și oricum nu pot să ies din casă până când nu merg la medic. În viață se mai întâmplă și astfel de hopuri", a mai spus Liviu Puștiu, pentru sursa anterior menționată.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net