Liviu Teodorescu a înnoptat în deșert. Ce l-a impresionat?


    Liviu Teodorescu, în deșertfoto: arhivă
Liviu Teodorescu, în deșertfoto: arhivă

A înnoptat în deșert, a încercat tiroliana de la X-line și a făcut baie în Oceanul Indian. Călătoria în Dubai s-a dovedit a fi o experiență de neuitat pentru Liviu Teodorescu, care spune că ar repeta oricând traseul. Celebrul artist a acordat un interviu în exclusivitate site-ului OK! despre tot ce a văzut și făcut în călătoria sa. Haideți să vedem ce l-a impresionat cel mai tare!

A fost prima escapadă în Dubai? Ce ai descoperit în acest Emirat?

Da, a fost prima escapadă în Dubai și, totodată, una dintre cele mai tari excursii ale mele. Am descoperit o cultură nouă, despre care știam lucruri, dar cu care nu luasem niciodată contact direct. Partea urbană e fascinantă prin dezvoltarea uluitoare, în contradicție totală cu faptul că, privind totul de pe Burj Khalifa, constați că orașul și viața din el sunt doar fărâme dintr-un deșert arid și imens. Nici cu partea istorică nu stă prost Dubaiul, piața și centrul vechi sunt de-a dreptul fascinante.

Care a fost lucrul care te-a impresioant cel mai tare?

Sincer, voi rămâne toată viață cu senzația minunată pe care am avut-o în deșert, în timp ce luam cina la apus. Nu știu dacă e ceva mai frumos. Nu îmi amintesc când am văzut prima dată marea, dar cred că am avut aceeași fericire copilărească pe care am trăit-o când am privit deșertul. 

Citește continuarea aici.

shutterstock 165207755B jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
adrian romcescu mp4 thumbnail png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
Dan Negru, prezentoator Kanal D
cabral dominicana jpg
culita sterp webp
foto1 la sfinxB jpg
rachete patriot
Muncitor jpg
image
image
image
image
cub claudia patrascanu gabi badalau png
culita sterp webp
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png