Liviu Teodorescu, Nicole Cherry, Speak, Ștefania și Camelia Bălțoi au sărbătorit 14 ani de UTV

image
Liviu Teodorescu, Nicole Cherry, Speak, Ștefania și Camelia Bălțoi au sărbătorit 14 ani de UTVfoto: UTV

La împlinirea a 14 ani de UTV, unii dintre cei mai difuzați artiști au venit alături de vedetele postului tv, Liza Sabău, Andreea Din și Daniela Untu, să petreacă o seară în oraș. Și nu orice fel de seară, ci o sărbătoare alături de toți cei prezenți la ParkLake Shopping Center.

 Înarmați cu sute de baloane și zeci de gogoși de la “Hello Donuts”, Liviu Teodorescu, Nicole Cherry, Speak, Ștefania și superba colegă de la Digi Sport, Camelia Bălțoi, au invadat food court-ul mall-ului din IOR și au dăruit tuturor celor invitați în primul rând bucurie, apoi baloane, gogoși delicioase și o cântare ad hoc de “la revedere” atunci când au plecat.  “Cea mai frumoasă sărbătoare este cea alături de oamenii care ne privesc zi de zi la televizor” ne-a spus Liza Săbău, cea mai aventurieră vedetă UTV, chiar înainte de a dărui o cutie cu gogoși roz și un manunchi de baloane unui grup de tineri venit să-l asculte pe Liviu Teodorescu cântând la chitară.

image
Liviu Teodorescu a cântat la chitară și le-a topit pe fane

 Ceea ce s-a dorit a fi doar un eveniment scurt, pop-up, care să îi surprindă plăcut pe cei prezenți în mall, s-a prelungit în momentul în care Liviu Teodorescu, cu o chitară la purtător, s-a hotărât să le și cânte ceva de “La mulți ani” fetelor de la UTV și colegei Camelia Bălțoi de la Digi Sport. 

Momentul a strâns aplauze și mulțumirile fetelor, iar profa de dans de la UTV, Andreea Din, a remarcat că: “Ne-a lăsat cu gura căscată! Și pe noi, și pe toți prietenii strânși în jurul nostru. Și el, și Nicole Cherry, și Speak, și Ștefania, cu toții au fost minunați și le mulțumim tare pentru tot ajutorul. Abia așteptăm să mai sărbătorim împreună”.

image
Oamenii de la mall s-au bucurat de întâlnirea cu artiștii
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
Jens Stoltenberg foto epa efe jpg
ue ucraina rusia
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj