Liviu Vârciu, cocoţat la 9 metri, pe acoperișul vilei, ca să atârne luminiţe. Cum arată casele vedetelor

image
2020. Liviu Vârciu, vedeta de la „Te cunosc de undeva”, nu angajează oameni să-i pună beculeţele la înălţime. O face chiar el

Nici Sărbătorile nu mai sunt ce au fost! În alţi ani, vilele vedetelor se transformau în adevărate căsuţe ale lui Moş Crăciun. Acum însă, la majoritatea locuinţelor celebre e beznă sau câteva luminiţe „triste”. Hărnicuţ cum ne-a obişnuit, Liviu Vârciu s-a cocoţat personal pe vila sa cu trei etaje pentru a pune ornamentele. Dar faţă de anul trecut nu mai sunt aşa de strălucitoare.

Vedetele ne-au obişnuit ca în fiecare an să-şi decoreze casele şi curţile cu fel de fel de decoraţiuni frumoase de iarnă, cu beculeţe multe şi multicolore şi să se bucure aidoma unor copii de venirea Sărbătorilor.

Anul acesta, parcă nu au mai pus atâta suflet ca în alţi ani şi nu au mai cheltuit ca altădată înainte de Crăciun. De pildă, Liviu Vârciu (39 de ani), care era anul trecut proaspăt mutat în vila cu trei etaje, şi-a împodobit-o cu mare drag pentru prima dată.

image
2019. Primul an în vila nouă, mai multă „lumină”

Toată faţada casei sale, care l-a costat peste 200.000 de euro, a fost acoperită de o instalaţie cu sute de leduri tip perdea, astfel încât lumina tot cartierul.

Atât el, cât şi iubita lui, Anda Călin, dar şi fetiţa lor Anastasia, acum în vârstă de 3 ani, erau fascinaţi de rezultat. Acum, însă, decorul folosit de Vârciu este mult mai sărăcăcios şi simplu. Deşi, suflet a pus, după cum puteţi observa. S-a urcat personal pe acoperiş, la 9-10 metri înălţime, pentru a monta ghirlanda de lumini.

image
Oana Zăvoranu, care punea 100.000 de beculeţe de jur împrejurul casei, a trecut la austeritate anul acesta

La fel şi „campioana” Oana Zăvoranu (47 de  ani), care până mai deunăzi îşi umplea curtea cu tot felul de instalaţii de iarnă, dar şi jucării gonflabile în formă de Moş Crăciun sau de om de zăpadă, acum nu şi-a mai dat aşa de mult interesul pentru acest aspect.

image
Pepe a folosit acelaşi decor cu beculeţe albe de anul trecut

Oana Zăvoranu şi soţul ei, Alex Ashraf, erau renumiţi pe stradă pentru modul original în care îşi împodobeau casa şi curtea, de era ca într-un basm. Doar Ilie Năstase pe vremea când era căsătorit cu Brigitte Sfăt o mai concura pe Zăvo. Dar acum concurenţa a dispărut, odată cu divorţul lui Năstase de Brigitte şi vânzarea vilei. Querida a ales însă un decor mult mai simplu şi un brad în balcon cu argintiu şi mov, care se vede din stradă. 

Pepe este prins mai mult cu divorţul

Doar Ionuţ Nicolae Pascu (41 de ani), alias Pepe, a păstrat acelaşi decor, o perdea de lumini, pentru vila din Pipera unde a locuit cu soţia lui, Raluca Pastramă, şi cele două fete, Maria (8 ani) şi Alexandra Rosa (5 ani).

image
Feeria de anul trecut de la vila Anamariei Prodan lipseşte acum

Poate pentru a nu mai cheltui înainte de divorţul cu aceasta. Şi Anamaria Prodan Reghecampf (47 de ani), adepta luxului şi a extravaganţei, opta anii trecuţi pentru luminiţe strălucitoare, care îi acopereau toată casa, dar şi gardul acesteia. Iată că anul acesta nu s-a mai înghesuit.

image
Feeria de anul trecut de la vila Anamariei Prodan lipseşte acum

Abia vindecată  de COVID-19, Anamaria a întârziat la întâlnirea cu Moş Nicolae, dar promite că se va pregăti temeinic pentru celălalt moş, mai important!

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
Cel puțin 174 de persoane au fost ucise inclusiv polițiști pe stadionul Kanjuruhan din Malang Indonezia după o ciocnire între fanii a două echipe de fotbal indoneziene FOTO EPA EFE  (2) jpg
FOTO Traian Goga jpg
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png