Liviu Vârciu, decizie-şoc legată de mama fetiţei lui

image
Şi Adelina se mărită la vară cu Virgil Steblea, tatăl fetiţei lor

Liviu Vârciu a anunţat că vrea să îmbrace pentru a doua oară costumul de ginerică. Nu s-a îndrăgostit fulgerător de vreo divă, ci s-a întors în braţele Andei Călin, femeia care i-a dăruit în urmă cu aproape doi ani o fetiţă. Ei s-au despărţit anul trecut şi locuiau separat, dar iată că nu pot trăi unul fără celălalt. În plus, Liviu doreşte ca micuţa să crească alături de ambii părinţi.

La 38 de ani, Liviu pare că s-a maturizat brusc. După divorţul din 2010 de fotomodelul Adelina Pestriţu (32 de ani), el s-a bucurat din plin de burlăcia intrată în prelungiri, astfel că a fost surprins, de-a lungul vremii, de fotoreporterii Click!, în compania unor dive din show-biz. El s-a iubit cu DJ Harra, cu Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, dar şi cu Roxana Niculae, fostă „bebeluşă” de la Cronica Cârcotaşilor, în prezent asistentă la matinalul Antena Stars, cu care Liviu se sărutase în faţa porţii. Cea din urmă i-a şi tulburat relaţia cu Anda Călin, mama fetiţei lui, Anastasia.

Contactată de Click!, în acele momente de cumpănă, Anda i-a luat partea iubitului: ”Nu sunt deranjată de acele imagini. Eu îl cunosc pe el, el este o fire mai jucăuşă, asta nu înseamnă că este ceva mai mult de atât. În plus, sunt foarte sigură pe sentimentele lui faţă de mine şi la fel de sigură pe relaţia noastră”. Cu toate acestea, Liviu şi Anda şi-au anunţat despărţirea, ea mutându-se împreună cu fetiţa lor, cu chirie, într-un apartament. Liviu a fost cel care a făcut publică separarea: ”Am făcut multe greşeli în viaţă, e vina mea. Am decis să  mergem pe drumuri separate, dar rămânem prieteni de dragul fetiţei”. Iată însă că despărţirea nu a fost definitivă, căci Liviu şi Anda s-au împăcat: „Sunt foarte bine. Suntem familie. Ea e familia mea. Suntem bine, fata e bine, ea e bine. Ne înţelegem foarte bine. Fata trebuie să stea cu ambii părinţi. Mă însor!”, a mărturisit, cât se poate de serios, Liviu Vârciu,  la emisiunea „Xtra Night Show” (Antena 1).

image
Şi Adelina se mărită la vară cu Virgil Steblea, tatăl fetiţei lor

Şarmantul prezentator tv a mai fost căsătorit, în perioada 2009-2010, cu Adelina Pestriţu. Mariajul lor s-a terminat cu un scandal mediatic de zile mari: “Am fost la terapie după divorţ. Eram câţiva la şedinţă. Unii râdeau, alţii plângeau. Ne aşezam pe nişte scaune şi la un moment dat trebuia să mă ridic şi să recunosc: «Sunt Liviu Vârciu şi sunt divorţat». Am avut curajul să mă duc acolo”, povestea el, pentru Ring. Vara aceasta, iată că şi Adelina se va căsători cu Virgil Steblea (31 de ani), tatăl fetiţei ei, Zenaida Maria, în vârstă de un anişor. 

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
cub anamaria prodan animat gif
david si victoria beckham
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj