Liviu Vârciu face chef cu 200 de invitaţi

simeon stalpnicul png
Liviu este topit după Anastasia Maria

Vârciu nu vrea să-și pună pirostriile prea curând. Trăiește o poveste frumoasă de dragoste cu manechinul Aura Călin, iar de patru luni aceasta l-a făcut și tătic.

Deși lucrurile merg strună între ei, Vârciu spune pas căsătoriei. Se pregătește însă pentru un eveniment extrem de important, și anume botezul micuței Anastasia Maria, care va avea loc la finalul primăverii. ”Botezul fetiței va avea loc în luna mai. Atunci am hotărât pentru că o să fie cald și ne vom putea desfășura mai bine. Locația va fi probabil Ambasador, unde sunt așteptați în jur de 200 de invitați. Nașii sunt niște prieteni de-ai mei”, ne-a spus Liviu Vârciu. Artistul are experiență cu bebelușii, căci după cum se știe acesta mai are o fată dintr-o altă relație. Fiica lui, Carmina, are acum 15 ani și este o adolescentă extrem de cuminte. 

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan îşi creştinează prinţesa în vară

simeon stalpnicul png
Mădălina Ghenea și Charlotte, drăgălașa ei fiică

În aprilie se împlinește un an de când Mădălina Ghenea a devenit mamă pentru prima oară. Aceasta a adus pe lume o fetiță, pe care la sugestia iubitului ei Matei Stratan, au numit-o Charlotte. Iată însă că până acum cei doi nu au și creștinat-o cu acest nume, însă din surse apropiate familiei artista și milionarul discută despre aceste eveniment atât de important în viața lor. După cum se știe, Mădălina și Matei mai au un eveniment de stabilit, și anume nunta lor, însă  prioritar este botezul fiicei lor, care, cel mai probabil, va avea loc la vară. 

Gabriela Cristea vrea o petrecere restrânsă, în familie

simeon stalpnicul png
Gabriela Cristea nu se desparte o clipă de Bella Victoria

Pe 23 ianuarie se împlinesc patru luni de când Gabriela Cristea a devenit mămică. După îndelungi încercări și o perioadă traumatizantă din cauza tratamentelor, vedeta tv a rămas însărcinată, iar pe 23 septembrie a adus pe lume o fetiță superbă pe care o va boteza Bella Victoria Margot. Părinții discută acum intens despre botezul copilei.”Ne gândim că undeva prin martie sau prin aprilie, ori după Paște, o vom creștina pe bebelușa noastră. Dacă va avea loc înainte de Paște va fi un botez mic, cu ai noștri, pentru că în post nu se organizează petreceri mari, iar dacă va avea loc după, atunci va fi un eveniment mai mare. Tati optează pentru varianta din urmă, probabil vom face așa”, a declarat ea.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
Prospecţiuni Niş Petrol la Cenad FOTO Ştefan Both
maisni vanzare automobile noi parcare foto shutterstock
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png
colaj loredana groza jpg
colaj silvia dumitrescu jpg
Andie Macdowell a defilat pe podium jpg