Liviu Vârciu împlinește 40 de ani. Și Anda Călin este născută tot în luna martie

Ultima actualizare:

    Liviu Varciu și Anda Călin sunt născuți în luna martiefoto: Instagram
Liviu Varciu și Anda Călin sunt născuți în luna martiefoto: Instagram

Liviu Vârciu împlinește vârsta de 40 de ani miercuri, 17 martie. Însă nu este singurul aniversat din familia lui, căci și Anda Călin, iubita actorului, femeia care i-a dăruit doi copii, împlinește și ea o frumoasă vârstă, pe 31 martie: 31 de ani.

Pentru generația nouă, Liviu Vârciu este vedetă de televiziune, din show-uri precum "Te cunosc de undeva", "Asia Express" sau "Serviți, va rog!". Liviu este însă în showbiz de mai bine de două decenii. În anul 1998 a înființat, împreună cu Aurelian Ciocan, trupa L.A., după care l-au cooptat în acest proiect muzical și pe Adrian Zainea. La un an de la înființare, împreună cu casa de discuri Alpha Sound, au lansat pe piață muzicală albumul "Femeia", care a bătut toate recordurile de vânzări de până atunci, de pe piață muzicală românească. Au urmat alte trei albume marca L.A., care au beneficiat de același succes răsunător în materie de vânzări.

Liviu Vârciu filmează la Sighișoara pentru nea Marin

Din anul 2005, Liviu a început să îmbrățișeze meseria de actor, în diferite producții de televiziune. A jucat în "Secretul Mariei", "Fastfood", "Scene de căsnicie", cele trei seriale fiind realizate pentru Antena 1. A mai jucat și în serialul "Chiquititas”, difuzat la Kanal D. A schimbat apoi trustul, mutându-te la Pro tv, unde a jucat în "State de România". Pe lângă cariera muzicală și cea de actor a încercat-o și pe cea de prezentator, realizând împreună cu Cristina Cioran emisiunea "Masculin x Feminin". De câțiva ani este la Antena 1 din nou, unde are proiect după proiect. Tot acolo a jucat și în "Fructul oprit". Acum poate fi văzut la "Te cunosc de undeva" și filmează la Sighișoara, în paralel, pentru Nea Marin, la "Serviți, vă rog!".

Citește și:

VIDEO Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, deghizați în trupa André. "Liberă la mare" a ridicat-o pe Andreea Bălan din scaun

Liviu Vârciu, despre trecutul din trupa L.A: «Banii erau bani, suta era sută şi făceam o garsonieră pe seară»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net