Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu le-au cucerit pe fetele din Laos. Au fost sufletul petrecerii

simeon stalpnicul png
Liviu și Andrei au fost sufletul petrecerii la Asia ExpressFoto: Antena 1

Concurenții de la „Asia Express” au fost din nou supuși la o probă grea, dar plină de amuzament. Obligate să învețe un cântec și un dans laoțian, vedetele s-au dat în stambă pentru a impresiona juriul local care le-a dat note pe interpretare.

Echipele formate din Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Lora și iubitul ei și Ana Baniciu și Raluk au primit fiecare câte un îndrumător care i-a învățat un cântec și un dans laoțian. La prima vedere, proba n-ar fi trebuit să le dea prea multă bătaie de cap, având în vedere că toate echipele au în componență cel puțin un cântăreț. Totuși, interpretarea lor a fost mult mai dificlă decât a părut la început.

Melodiile tradiționale din Laos au alt ritm decât cel din spațiul european, iar pentru vedetele noastre, nu a fost deloc ușor să se sincronizeze.

simeon stalpnicul png
Vedetele au trebuit să interpreteze un dans și un cântec laoțianFoto: Antena 1

Ghenu, iubitul Lorei, a ales să danseze, dar a căzut într-o  mare capcană și nu a putut să completeze numărul artistic al solistei. Ana Baniciu și Raluk și-au dat silința să cânte și să danseze cât mai bine, chiar dacă nu au putut înțelege ritmul laoțian.

De departe însă, Liviu și Andrei s-au descurcat cel mai bine, dar nu atât din punct de vedere artistic, cât datorită faptului că sunt simpatici, glumeți și le-au dat pe spate pe laoțience. Îmbrăcați într-un port național feminin, cei doi concurenți s-au dezlănțuit pe scenă și au câștigat punctajul cel mai mare.

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
Alina Parnescu face carieră în muzica populară FOTO Arhivă personală A.P.
Popescu
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png