Liviu Vârciu, «topit» după fetița lui cea mică! Cum au fost surprinși cei doi


    Liviu Vârciu, surprins într-un moment de tandrețe tată-fiicăFoto Facebook
Liviu Vârciu, surprins într-un moment de tandrețe tată-fiicăFoto Facebook

Liviu Vârciu este un tătic cu adevărat fericit! Artistul, în vârstă de 37 de ani, are două fete din relații diferite, iar legătura pe care o are cu acestea este una cu adevărat specială. Vârciu este un părinte model, mai ales că, în ciuda timpului care îl presează, fiind implicat în diverse proiecte, își face mereu timp pentru familie.

Pe rețelele de socializare, Vârciu și micuța lui au ajuns rapid la inimile internauților, după ce actorul a publicat în mediul online un filmuleț adorabil în care purta o discuție cu bebelușa pe care o are alături de Anda Călin. Fetița lui cea mică, Anastasia, părea deranjată de o bentiță cu floricele pe care Liviu i-o pusese pe cap, iar acesta o învăța pe cea mică cum să o dea jos de una singură.

simeon stalpnicul png

Liviu Vârciu, moment de tandrețe cu fetița lui cea mică

Până la urmă bebelușa a reușit, iar tăticul nu putea fi mai mândru de rapiditatea cu care Anastasia a înțeles ce i-a comunicat. Momentul tată-fiică surprins a fost unul adorabil, iar comentariile din partea admiratorilor lui Vârciu nu au întârziat să apară, aceștia declarându-se fermecați în totalitate de drăgălășenia micuței. „Bebe meu deștept”, a scris vedeta în dreptul filmulețului. „Cât de bine îți stă alături de fetița ta! Aici îți găsești echilibrul și sensul în viață!”, „Îți seamănă foarte mult. E un îngeraș”, au fost doar câteva dintre comentariile urmăritorilor virtuali ai cântărețului.

De asemenea, aceștia nu au putut să nu observe și că, deși ajuns aproape la 40 de ani, Liviu Vârciu pare complet neschimbat, păstrându-și intacte trăsăturile din tinerețe. „Vârciule, tu nu vrei să îmbătrânești?! Tot așa arătai și acum 10 ani”, l-a complimentat un alt admirator.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști din showbiz-ul românesc. De-a lungul timpului, acesta a demonstrat că este talentat în mai multe domenii, activând ca artist muzical, actor, dar și prezentator TV. Și-a făcut debutul alături de trupa L.A., iar ulterior s-a concentrat pe cariera de actor, jucând în mai multe seriale românești. Vârciu a fost căsătorit o singură dată, cu Adelina Pestrițu. Ulterior a început o poveste de dragoste cu Amy Tecuceanu, care i-a dăruit-o pe Carmina, fata lui cea mare. Din relația cu Anda Călin, care s-a terminat în decursul anului trecut, Liviu Vârciu o are o micuța Anastasia.

simeon stalpnicul png

Mesajul prin care Liviu Vârciu a anunțat că s-a despărțit de Anda Călin

„Dragi prieteni, așa cum mă știți, eu sunt un om sincer. Știu că mereu v-a plăcut asta la mine și nu o să vă dezamăgesc nici acum. Vreau să vă anunț că eu și Anda, mama copilului meu, nu mai formăm un cuplu. Am decis să mergem pe drumuri separate. Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunată, dar știți și voi cum e viața: uneori pur și simplu oamenii nu se potrivesc, oricât ar încerca. Împreună avem un îngeraș de fetiță. Ea este și va fi prioritatea noastră. Vom fi împreună la toate momentele importante din viața ei. Împreună. Vreau să îi mulțumesc Andei pentru că este o mama bună. Vă pup și vă iubesc!”, spunea Vârciu, la momentul respectiv.

cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub Kirstie Alley
cub camelia șucu (1) png
cub emma corrin png
Kirstie Alley jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley