Locuiesc mai mult separat decât împreună. Care e, de fapt, relația dintre Walter Zenga și soția lui, Raluca?

Ultima actualizare:

    Walter și Raluca Zengafoto: arhivă
Walter și Raluca Zengafoto: arhivă

La un an de la întâlnirea cu Raluca i-am vizitat, din nou, în emiratul care le-a devenit, în ultimii opt ani, „acasă“. Ne-am întâlnit la început de aprilie în frumoasa lor vilă de pe The Palm.

Păşind în livingul cu vedere spre plajă, ne-am împiedicat de jucăriile şi cadourile lui Walter Jr., a cărui aniversare fusese cu o zi înainte. Ne-a spus că nu are voie să deschidă decât trei cadouri pe zi pentru a nu fi copleşit.

Şi după o rundă de mers cu maşinuţele cu telecomandă, am reuşit să începem şedinţa foto alături de cele două pisici, Vanilla şi Smokey. Am petrecut, apoi, o dupăamiază împreună cu ei pe terasă, povestind despre cum îşi trăiesc viaţa mereu pe drumuri şi cum s-au schimbat în cei 16 ani de relaţie. Asta înainte ca Raluca să pornească într-o nouă călătorie în Hong Kong.

OK!: Ne întâlnim la un an distanţă de la ultimul interviu în OK!. Ce ai făcut în acest an?

Raluca: A fost un an de aventură, am fost, practic, cu rucsacul în spate. De altfel, îmi lansez şi un blog de călătorie în limba engleză, pentru că mă adresez unei audienţe internaţionale. Şi, trăind în Dubai de atâţia ani, am o comunitate. Se va numi onepassionatetraveller.com, un fel de călătorul pasionat.

Dar eşti şi influencer aici.

Da, lucrez cu o agenţie de PR, merg la diverse evenimente.

Şi cum te împarţi între Dubai, aceste călătorii pentru blog şi mersul la Veneţia, la Walter?

Încercăm să împăcăm pe toată lumea. Adică, pentru fiecare călătorie cu care mă răsfăţ pe meleaguri asiatice, trebuie să compensez cu o călătorie la Veneţia, pentru armonie în familie.

Tu ce părere ai, Walter, despre faptul că ea călătoreşte aşa mult?

Walter: Ea a făcut lucrul acesta pentru că eu eram sub contract cu Veneţia. Dar o susţin în tot ceea face, pentru că prefer să am lângă mine o femeie activă şi fericită, nu o femeie care nu ştie să facă nimic. I-am spus că, dacă doreşte, o voi ajuta să promoveze platforma. O voi însoţi în măsura în care pot, pentru că noi avem un capital de imagine mult mai mare împreună.

Raluca: Pentru el a fost mai mult vrând-nevrând, ceva de genul „trebuie să o suport pe nevastă-mea, mai nou, pasionată de călătorii“. (râde) El îmi ştie ritmul şi a ales, de multe ori, să nu participe la călătorii tocmai pentru că îi e teamă că va cădea lat. El zice că mereu are nevoie de o vacanţă ca să se refacă după vacanţa cu mine. Mă lasă în nebunia mea cu puţin somn şi cât mai multe obiective de bifat.

Citește continuarea aici.

image
image
image
image
image
image
suri cruise BUNA jpg
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
banner anamaria prodan png
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png