Logodnicul Denisei a plâns-o trei zile la căpătâi

simeon stalpnicul png
Florin, iubitul cântăreței, a preferat să fie discret la înmormântareFotografii: Sever Gheorghe

Lacrimi şi durere. O întreagă comună a plâns-o pe Denisa Răducu, marţi, când a fost înmormântată celebra solistă de manele. Din mulţime s-a remarcat un bărbat plin de tatuaje, care şi-a ascuns bine durerea. Este vorba despre logodnicul tinerei, cel care o ceruse în căsătorie şi cu care urma să facă nunta anul acesta.

În ultimele luni, cât timp a zăcut pe patul de spital din cauza cancerului hepatic care a distrus-o încet, dar sigur, Denisa Răducu (27 de ani) a fost vegheată secundă cu secundă de mama şi sora ei, dar şi de bărbatul care o ceruse în căsătorie.

simeon stalpnicul png
Peste 2000 de oameni au condus-o marți pe ultimul drum pe Denisa, cântăreața care a murit la doar 27 de ani

Florin a fost primul bărbat din viaţa celei supranumite ”Prinţesa manelelor”. ”Sunt fercită! Relaţia mea este la început, dar eu cred că e ceva serios”, spunea Denisa într-un interviu, la finalul lui 2014, atunci când relaţia lor era proaspătă. La 25 de ani când l-a întâlnit, aceasta era virgină, iar dovada iubirii supreme a venit când ea s-a îmbolnăvit, căci bărbatul şi-a lăsat afacerile din Spania şi s-a mutat în ţară pentru a o îngriji.

Până să afle de cumplita boală, bărbatul plin de muşchi şi tatuaje a cerut-o în căsătorie şi plănuiau să facă nuntă anul acesta. Din păcate, nu au mai apucat să ajungă la altar, ci la înmormântarea ei. Astfel, pentru Florin tot universul s-a prăbuşit duminică dimineaţă, când cântăreaţa şi-a dat ultima suflare. Bărbatul a plâns-o la capela Cimitirului Bellu şi a încercat să iasă cât mai puţin în evidenţă la înmormântare.

simeon stalpnicul png
Tatăl cântăreței, răvășit de durere; Mama Denisei n-a putut vorbi cu nimeni

“Denisa avea planuri să se căsătorească, îşi găsise un băiat pe care îl iubea. Mi-au spus oamenii de aici că băiatul a stat toată noaptea la căpătâiul ei, că a plâns omul şi că nu îşi mai revine. Rămâi marcat pe viaţă după aşa ceva”, declara Daniela Györfi pentru Click! luni, la capela Cimitirului Bellu din Bucureşti, unde fusese să-şi ia rămas bun de la Denisa Răducu. Îmbrăcat complet în negru şi cu ochii încercănaţi ascunşi în spatele unor ochelari de soare, tânărul a fost tot timpul alături de familia Denisei. El a încercat să-i consoleze cât a putut de mult pe părinţii cântăreţei, a însoţit sicriul acesteia la cimitir şi a refuzat să facă declaraţii. Extrem de discret, logodnicul Denisei a trecut de fiecare dată în grabă prin mulţimea adunată în faţa casei şi a fost tăcut chiar şi cu cei din familia fetei.  

A murit după cinci luni de chin

simeon stalpnicul png

Solista de muzică de manele Denisa Răducu a murit după cinci luni de chinuri, la vârsta de 27 de ani. La începutul anului, medicii din țară au diagnosticat-o cu carcinom hepatocelular, iar cântăreața a cerut și ajutorul specialiștilor din Viena. A încercat mai multe tratamente chiar și  naturiste, însă nu a avut nici o șansă în fața bolii foarte agresive. Duminică, 23 iulie, aceasta s-a stins la ora 4.00 dimineața, acasă. Familia a chemat medicii, însă nu s-a mai putut face nimic.

Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
2 alexandru arsinel jpg jpeg
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
309479561 627647835413743 5142992967937955401 n jpg
Poliţia Română foto Poliţia Română
image
image
image
image
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel
alexandru arsinel jpeg