Lor le place şi cu fosta, şi cu actuala! Trei bărbaţi celebri implicaţi în triunghiuri conjugale


    Larisa Drăgulescu
Larisa Drăgulescu

S-au căsătorit, s-au despărţit, şi-au făcut noi relaţii, dar tot împreună îşi petrec timpul. Merg în vacanţe, iau masa împreună, fără să uite, însă, de noile cuceriri, care sunt şi ele nelipsite din program.

Unii se bălăcăresc ca la uşa cortului cu foştii iubiţi sau soţi, alţii însă, păstrează o relaţie frumoasă şi după. Chiar dacă leagă noi relaţii, vedetele mai nonconformiste nu se sfiesc să petreacă timpul în trei: atât cu fostul, cât şi cu actualul. Este şi cazul Ralucăi Bădulescu (40 de ani), căreia „triunghiul conjungal” nu-i displace.

Raluca Bădulescu a fost la Barcelona cu soţul Florin, dar şi cu fostul, Vali Pungă, şi cu fiul lor de 11 ani
Raluca Bădulescu a fost la Barcelona cu soţul Florin, dar şi cu fostul, Vali Pungă, şi cu fiul lor de 11 ani

A ieşit la o terasă cu soţul ei, Florin Stamin, dar şi alături de fostul său bărbat, Vali Pungă, de care a divorţat în urmă cu opt ani. Atmosfera a fost una relaxată, au râs, iar Raluca a stat chiar între cele două iubiri. Ba mai mult! Recent, vedeta a petrecut momente de vis în compania celor doi bărbaţi, cu care a plecat în vacanţă, la Barcelona. Din peisaj nu a lipsit nici fiul ei, în vârstă de 11 ani, pe care îl are cu Pungă.

Şi viaţa lui Luis Lazarus este atipică (47 de ani). „Justiţiarul” a rămas în relaţii foarte bune cu fosta soţie, Antoaneta, iar iubita lui, cântăreaţa Andreea Lazăr, s-a integrat de minune în „peisaj”. Cei trei îşi petrec vacanţele împreună şi tot în trei ies şi la evenimente.

Femeile lui Luis Lazarus, iubita Andreea  şi fosta soţie, Antoanela, se înţeleg de minune
Femeile lui Luis Lazarus, iubita Andreea şi fosta soţie, Antoanela, se înţeleg de minune

Mai mult,  Lazarus a dezvăluit într-o emisiune televizată că Andreea şi fosta soţie se înţeleg de minune şi chiar au dormit împreună. “Sunt prietene la cataramă. Au dormit amândouă în acelaşi pat, când am mers la Breaza”, a povestit el la Kanal D.

În trei îi plăcea să petreacă şi lui Cristi Borcea (44 de ani) înainte să intre la puşcărie.

Cristi Borcea
Cristi Borcea

Se gândea că între două nu-l plouă, vorba zicalei din popor, astfel că Mihaela Borcea şi Alina Vidican se relaxau, în acelaşi timp, în aceeaşi staţiune, cu acelaşi bărbat. Sejururile durau zece zile şi îşi petrecea timpul cu ele în mod egal. Nu o dată au fost în trei, alături de copii, în vacanţă.

Mihaela (stânga) şi Alina sunt acum asociate şi îi gestionează  afacerile lui Cristi Borcea
Mihaela (stânga) şi Alina sunt acum asociate şi îi gestionează afacerile lui Cristi Borcea

”Se comporta ca un împărat! O zi era cu Mihaela, în alta era cu Alina, de parca ar fi dus o viaţă dublă! Aşa era el, vroia să fie aproape de ambele femei din viaţa lui. În plus, nici pe ele nu le deranja, având în vedere că acceptau situaţia”, a dezvăluit un apropiat al lui Borcea, într-o emisiune tv.

Marian Drăgulescu, în vacanţe cu Larisa şi cu soţia, Corina 

Marian Drăgulescu, Larisa (fosta soţie) şi Corina (actuala soţie) merg împreună la mare, în vacanţă, dar şi în emisiuni tv
Marian Drăgulescu, Larisa (fosta soţie) şi Corina (actuala soţie) merg împreună la mare, în vacanţă, dar şi în emisiuni tv

După mai bine de patru ani de scandal, în care şi-au aruncat acuze dure şi cuvinte grele, Larisa şi Marian Drăgulescu (34 de ani) au îngropat securea războiului. Cei doi au plecat împreună , luna trecută, la mare, iar actuala soţie a sportivului, Corina, a fost şi ea acolo. În plus, toţi trei au apărut pe aceeaşi canapea în diverse emisuni, el aflându-se, de fiecare dată, între cele două. Rivale odată, femeile din viaţa lui Drăgulescu au mărturisit că au găsit echilibrul şi că totul se face în echipă. ”Petrecem vacanţele în familie şi ne mai vedem din când în când. Am învăţat să ne respectăm reciproc”, a declarat marele campion la gimnastică.

"Se întâmplă astfel de cazuri când sunt copii la mijloc"

Acest “menage a trois” este, până la un punct, normal, spun psihologii. „Faptul că ies împreună şi merg în vacanţe  cu foştii şi cu actualii parteneri demonstrează că relaţia este una de respect, că au un caracter frumos. De obicei, se întâmplă astfel de cazuri când sunt copii la mijloc. Au uitat de animozităţi, de infidelităţi, pentru ca cei mici să nu simtă lipsa ambilor părinţi. Foştii parteneri cunosc locul pe care-l ocupă, iar actualii acceptă asta de dragul iubitei/iubitului”, ne-a declarat psihologul Ilie Marinescu.

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg
cub codruta filip png
Luis Suarez FOTO EPA EFE jpg
Congres AUR - George Simion - 27 mar 2022 / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu