Lora a răbufnit! Cum i-a răspuns unui fan care a criticat-o pentru relația cu Ionuț

Ultima actualizare:

    Ionuț Ghenu și Lora vor să se căsătorească anul viitorfoto: Arhiva Personală
Ionuț Ghenu și Lora vor să se căsătorească anul viitorfoto: Arhiva Personală

Controversata relație a Lorei cu fostul iubit al Doiniței Oancea, Ionuț Ghenu, stârnește și acum ură din partea fanilor brunetei. Admiratorii Doiniței simt nevoia să o „răzbune” în comentarii lăsate pe profilul personal al celei care a trădat-o.

Așa se face că, la fiecare fotografie în care apare alături de Ionuț, Lora primește zeci de comentarii acuzatoare, în care este criticată pentru că i-ar fi furat iubitul Doiniței. Ei bine, dacă vedeta se abține din a le răspunde de obicei, de data aceasta a răbufnit.

„Iești o nesimțită i-ai luat bărbatul prietenei tal (Sic!)”, i-a scris o „prietenă” virtuală, la o fotografie cu Ionuț publicată recent. „Priviți copii! Așa ajungeți să arătați să gândiți și să vorbiți când mâncați bârfe pe pâine condimentate cu multă prostie, răutate și invidie”, a fost replica acidă a Lorei.

În ciuda celor care nu contenesc să le critice relația, Lora și Ionuț Ghenu plănuiesc să își lege destinele anul viitor, iar artista a mărturisit că ar vrea să îi facă și un copil bărbatului cu care se iubește de aproximativ un an și jumătate. Deciziile par a fi serioase, mai ales că Ionuț i-a dat deja inelul de logodnă cântăreței.

image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net