Lora a răbufnit! Cum i-a răspuns unui fan care a criticat-o pentru relația cu Ionuț

image
Ionuț Ghenu și Lora vor să se căsătorească anul viitorfoto: Arhiva Personală

Controversata relație a Lorei cu fostul iubit al Doiniței Oancea, Ionuț Ghenu, stârnește și acum ură din partea fanilor brunetei. Admiratorii Doiniței simt nevoia să o „răzbune” în comentarii lăsate pe profilul personal al celei care a trădat-o.

Așa se face că, la fiecare fotografie în care apare alături de Ionuț, Lora primește zeci de comentarii acuzatoare, în care este criticată pentru că i-ar fi furat iubitul Doiniței. Ei bine, dacă vedeta se abține din a le răspunde de obicei, de data aceasta a răbufnit.

„Iești o nesimțită i-ai luat bărbatul prietenei tal (Sic!)”, i-a scris o „prietenă” virtuală, la o fotografie cu Ionuț publicată recent. „Priviți copii! Așa ajungeți să arătați să gândiți și să vorbiți când mâncați bârfe pe pâine condimentate cu multă prostie, răutate și invidie”, a fost replica acidă a Lorei.

În ciuda celor care nu contenesc să le critice relația, Lora și Ionuț Ghenu plănuiesc să își lege destinele anul viitor, iar artista a mărturisit că ar vrea să îi facă și un copil bărbatului cu care se iubește de aproximativ un an și jumătate. Deciziile par a fi serioase, mai ales că Ionuț i-a dat deja inelul de logodnă cântăreței.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
florin zalomir
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
image png
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
kate middleton
Mobilizare in Rusia FOTO Profimedia jpg
blog unteanu
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png