Lora, adevărul despre despărţire: „Divorţul m-a lăsat cu 48 de kilograme!”

simeon stalpnicul png
Lora și-a schimbat radical viața după divorț

Fosta membră a juriului “Next Star” are o viaţă demnă de o eroină de telenovelă. Lora, sau Laura Petrescu, după numele din buletin, s-a destăinuit revistei Taifasuri, unde a vorbit despre divorțul dureros de Dan Badea, dar și despre noua ei filozofie de viață.

Solista a trecut prin multe în ultimii ani, a divorțat de comediantul Dan Badea, după doi ani de căsnicie presărați cu violențe verbale și fizice, și a fost acuzată că i-a furat iubitul „prietenei” Doinița Oancea.

Lora (35 de ani) a povestit pentru Taifasuri că a rămas după căsnicie cu un tatuaj. “N-am timp să-l scot, dar o s-o fac. Trebuie scos frumos. Nu regret absolut nimic din ce am trăit, pentru că sunt amintirile mele. Nu regret că am iubit. Nici că nu a fost cum am proiectat eu. Aveam zâmbetul pe buze, dar eu treceam printr-un divorţ, despărţire care m-a lăsat cu 48 de kilograme şi cu inima frântă”, a declarat Lora.

simeon stalpnicul png
Lora şi Dan Badea s-au separat în octombrie 2014 după doi ani de mariaj foto: arhiva personală

Vedeta a mai povestit că la un moment dat era atât de ocupată cu concertele şi cu emisiunea Next Star de la Antena 1, unde era jurată, încât uitase să se mai bucure de viață. “Am fost la Next Star cinci sezoane, care au venit după trei sezoane de Te cunosc de undeva, fără pauze. Am prins un an în care am avut, pe lângă cele două proiecte TV, şi 140 de concerte. Am zis că dacă supravieţuiesc, voi fi mult mai atentă cu programul meu. Nu mai aveam prieteni, mama, care stă lângă mine, nu mă vedea. Am vrut să facem cumva să nu mai neglijăm oameni dragi, să nu mai sărim peste aniversări, peste nunţi, botezuri sau evenimente importante. Anul acesta este prima dată când chiar simt că am reuşit să le îmbinăm pe toate. Proiectele de televiziune care urmau să mă scoată din ritmul concertelor au fost refuzate. Au fost, într-adevăr, propuneri de proiecte TV, dar nu mi s-au potrivit. M-aş întoarce, dar foarte greu, în televiziune. Ar trebui să fie ceva de anvergură. Eu nu mi-am dorit să fiu vedetă TV, ci să fiu artistă”, a mai povestit Lora pentru “Taifasuri”.       

simeon stalpnicul png
Lora, alături de iubitul ei, Ionuţ GhenuFoto: Sever Gheorghe
Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Ioan-Marcel Boloș FOTO gov.ro
Schimb de prizonieri Rusia- Ucraina. Foto: Facebook/ Volodimir Zelenski
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png