Lora, cerută de nevastă de Ionuț Ghenu! Nu poartă, însă, inelul

Ultima actualizare:

    Lora și Ionuț Ghenu au gânduri de căsătorieFoto: Facebook
Lora și Ionuț Ghenu au gânduri de căsătorieFoto: Facebook

În 2012, Lora îi jura credință veșnică lui Dan Badea, dar în 2014, cei doi și-au despărțit drumurile. Solista s-a refăcut sentimental în brațele lui Ionuț Ghenu, cel care a fost iubitul Doiniței Oancea, bună prietenă până atunci cu Lora.

Nu s-au grăbit să se afișeze împreună, dar cântăreța și Ionuț Ghenu au recunoscut după aproape 8 luni de relație că formează un cuplu. Erau mai mereu împreunpă, mai ales că Ionuț îi este și manager, așa că Lora a trebuit să dea cărțile pe față. În luna ianuarie a acestui an a vorbit despre legătura amoroasă: "Noi am avut o poveste ca în filme, ca în telenovele. 'Nu-mi place să dau detalii despre viaţa mea. E iubitul meu de aproape 8 luni. Este o poveste superbă. Eram pe punctul să nu mai lucrăm împreună. Am trecut prin nişte lucruri foarte dureroase. Scopul acelui scandal a fost să ne despartă. Era cât pe ce să nu mai lucrăm împreună pentru că a fost o lovitură foarte mare mediatică. Eu n-am vrut să întru în jocul asta. Este iubitul meu de aproape 8 luni, de când înregistram piesa "Floare la ureche". Eu respect persoanele cu acare am împărţit ani din viaţă la orice nivel. Am suferit odată cu ei şi am încercat să explic că ei nu au trăit aşa ceva, că ei nu au fost trădaţi. Eu mă uitam la televizor şi sufeream odată cu suferinţă lor. Oricum au fost alimentaţi. Eu n-am intrat în capcana asta. Respect foarte mult fostele relaţii şi nu aş putea nciodată să condamn. Dacă a fost vreodată vorba de vreo trădare, să ştiţi că nu a fost vorba de vreo trădare. Mi-aş fi dorit să am o relaţie care să fi început frumos, nu a fost aşa, din păcate, dar s-a constuit de la minus infinit. Noi nu ne dădeam seama dacă sentimentele sunt reale sau dacă e vreo demonstraţie de forţă. Nu înţelegeam ce se întâmplă. Îl rugăm să iasă să vorbească (n.r. Ionuţ Ghenu)", a dezvăluit atunci solista la "Teo Show".

Iată că la un an și jumătate de când sunt împreună, vedeta și managerul ei sunt gata de nuntă. Ionuț Ghenu s-a pus în genunchi și a cerut-o pe blondină de soție, dar inelul cu pietre prețuioase nu a apărut încă pe inelarul Lorei, dintr-un motiv simplu: are încă nevoie de ajustări. "A fost în genunchi, normal. Celălalt inel trebuie strâmtat. Da, mă aşteptam să mă ceară", a declarat Lora pentru cei de la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
 Betty Salam și Cătălin la Asia Express  Antena 1
banner Ozana Barabancea png
Raluca badulescu jpg
banner ana bodea 2 png
saveta bogdan  jpg
film jpg
scena teatru jpg
8 elena carstea 2018 3 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net