Lora, în conflict cu fanii: «Este foarte mult şi mă deranjează»

Ultima actualizare:

    LoraFoto Instagram
LoraFoto Instagram

Lora a fost criticată dur de fani deoarece au văzut-o plângând la emisiunea Asia Express. Lora a publicat mai multe filmulețe pe Instagram întrebând cum ar trebui să-și petreacă timpul liber alături de iubitul ei, însă în loc de sfaturi, ea a primit critici.

Lora i-a întrebat pe prietenii virtuali dacă ar trebui să mai aibă parte și de alte activități de cuplu decât vizionarea unor filme sau diverse jocuri, iar ei i-au spus că este o plângăcioasă.

"Nu şiu ce să fac cu Ghenu. I-am promis că i-am pregătit o seară nebună de weekend, şi acum sunt în pană de idei. Voi ce faceţi, cum vă distraţi voi? Cum vă distraţi când ieşiţi în oraş? Mergeţi la film, mergeţi la biliard, la bowling? Am făcut astea, cât să le faci? Tot timpul, tot timpul, tot timpul?", a spus Lora pe Instagram.


    Lora și iubitul eiFoto Instagram
Lora și iubitul eiFoto Instagram

Lora le-a explicat prietenilor virtuali că este mai sensibilă, însă nu este plângăcioasă, iar la montare, regizorii au ales să pună toate cenele în care ea a avut momente de slăbiciune și a plâns.

"Nu plâng mult, adică... Sunt momente, secunde în care mă emoţionez şi acele secunde sunt date pentru că emoţia este dată şi păstrată la montaj şi dată la TV. Acum de aici până la a mă face voi pe mine plângăcioasă... Chiar dacă mă alintaţi, este foarte mult şi mă deranjează. Şi dacă aţi putea, să nu mai faceţi asta pentru că nu e adevărat. Sunt un om sensibil, dar nu sunt un om plângăcios", a mai spus Lora. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
concert gif
image
image
image
image
image
image
Foto colaj insta jpg
Eminem   muzician Vârstă: 48 de ani Avere: 210 mil  $ jpeg
diana sucu facebook jpg
Banner Ilona Brezoianu
jennifer lopez profimedia jpg
Adrian Enache face echipă bună pe scenă cu fiica lui, Diana Enache
Concert Coldplay Bucuresti foto Denis Grigorescu jpeg
mircea badea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net