Lora: „Ne căsătorim anul viitor şi vrem şi un copil!”

Ultima actualizare:

    Lora şi Ionuţ Ghenu sunt non-stop împreunăFoto: Arhiva personală
Lora şi Ionuţ Ghenu sunt non-stop împreunăFoto: Arhiva personală

Laura Petrescu, alias Lora, a decis să se facă fată de casă! Ea a primit deja inelul de logodnă de la iubitul şi impresarul ei, Ionuţ Ghenu.

A ieşţit soarele şi pe strada Laurei Petrescu, alias Lora (34 de ani), care a cucerit toate topurile muzicale româneşti cu piesele sale. Fosta concurentă din showul „Popstars” a anunţat însă că va colabora şi cu compozitori din străinătate, care au lucrat cu Alicia Dixon şo Sean Paul. Dar, şi pe plan personal acesteia îi merge de minune.

„Am primit inelul de logodnă de la Ionuţ Ghenu (iubitul şi managerul ei) însă port şi o verighetă de la fani. Am slăbit vreo trei kilograme, astfel că inelul cu piatră îmi devenise larg şi riscam să-l piard. Iar piatra mi se răsucea pe deget şi se lovea de microfon. I l-am dat logodnicului meu să-l ducă la reparat şi el îl poartă la gât”, a povestit solista pentru Click!

Lora ne-a povestit şi despre nuntă: „Ne vom căsători anul viitor, dacă avem timp  şi vrem şi un copil. Locuim împreună de un an, într-un apartament central, cochet, pe care îl iubesc. Visul nostru este să avem o curticică a nostră, să avem legume, să am câţiva căţei”, ne-a mai povestit Lora.

Şi tot ea ne-a povestit că a învăţat să nu mai pună la suflet toate răutăţile celor din jur. „Sunt foarte îmăcată cu mine. Mi-am dat seama că trebuie să fiu foarte echilibrată pentru că indiferent de cât de dezichilibrată aş fi între cei patru pereţi ai mei, oamenii tot la fel vor fi. Şi nu trebuie să te consume răutăţile false care se propagă foarte repede. Tot ce e mai rău despre un om are o rapiditate foarte mare de a se împrăştia. Am învăţat că răul e foarte puternic, loveşte foarte tare dar e de scurtă durată. Binele e pe termen lung şi rămâi în memoria colectivă cu ceea ce faci tu pe termen lung şi cu lucrurile care te definesc”, a mai spus Lora

Iubitul Lorei pleacă luni să se opereze în Turcia

Lora s-a speriat, zilele trecute, când a aflat că Ionuţ, iubitul ei, are probleme de sănătate, care necesită o intervenţie chirurgicală de urgenţă. Reporterii Click! au aflat că el a fost diagniosticat cu chisturi la rinichi, din cauza cărora Ionuţ are uneori dureri cumplite. Solista a decis să-şi ducă iubitul la o clinică din Turcia, astfel că luni, 3 octombrie, vor fi deja în camera de gardă a spitaului. De dragul iubitului ei ea a lăsat deoparte toate contractele pentru a-i fi la greu. Se ştie că şi solista a suferit o operaţie tot în Turcia, acum trei ani, când medicii ai anunţat-o că ar avea tumoare la uter. 

image
image
image
image
image
image
oana zavoranu 1 1024x1024 jpg
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
image
actualitate.net