Lora, nevoită să se mute pentru a opta oară în Bali. I-a fost anulat zborul din nou

Ultima actualizare:

    Lora, despre schimbările din BaliFoto Instagram
Lora, despre schimbările din BaliFoto Instagram

Lora a povestit în cadrul unei emisiuni tv cum se simte în Bali, după câteva luni de când alături de iubitul ei, Ionuț Ghenu, a rămas blocată, în urma unei vacanțe programte cu mult timp înainte. Nu s-a gândit niciun moment că ar putea rămâne prinsă acolo pentru atât timp.

Se împlinesc aproape 4 luni de când Lora a plecat în Bali pentru ceea ce se voia a fi un sejur de două săptămâni cu iubitul ei. Din cauza pandemiei și a restricțiilor de circulație, a rămas blocată acolo. A trecut printr-un amalgam de emoții și stări, de la disperare, teamă și neputință până la fericire absolută. Se consideră norocoasă că și-a petrecut izolarea „în Paradis” și recunoaște că această perioadă a schimbat-o ca om.

Artista a intrat în direct în cadrul emisiunii «Vorbește lumea», unde a vorbit despre noile schimbări in viața lor de cuplu, dar și cum gestionează faptul că sunt nevoiți să mai stea înca o lună acolo. Cei doi parteneri s-au mutat pentru a opta oară, și speră ca locul în care staua cum să fie permanent, până se vor întoarce acasă. Deși a fost o veste proastă de fiecare dată când au aflat că le-a fost anulat zborul, iată că acum, aceștia privesc și partea bună a lucrurilor și se bucură de tot ce le oferă zona respectivă. 

Lora le-a arătat fanilor cum este o zi din viața ei acolo, în Bali, participând la o ceremonie tradițională. 

„Am schimbat locuința. În casa asta stăm doar noi. Am un loc unde meditez, dar mă uit și la seriale. E o casă foarte mare, am închiriat-o pentru o lună. Avem net bun aici. S-au întâmpat multe. Îmi place din ce în ce mai mult aici, m-am obișnuit, ne-am adaptat. Am filmat videoclip, dar pentru că imaginile sunt foarte calitative e greu să-l montezi pe laptop, durează puțin mai mult. Dar astea sunt dotările de aici. Abia aștept să fie gata. Dezvolt produsele noi pentru firma mea de skincare. Probabil că voi fi aici când voi lansa o parte dintre ele. Vorbim mai des cu familia care ne spune că e foarte bine că suntem aici, că în România lucrurile nu sunt foarte roz. Mai stăm puțin pe aici. Suntem într-un loc sigur. O să zburăm la un moment dat, așa cum ne dorim, un zbor de 11-12 ore, cu escală”, a declarat Lora pentru Protv.

image
image
image
image
image
image
banner cristina siscanu png
banner alexia eram png
9a85594f 2c99 4bc3 9f37 32a5e8b975c9 jpeg
image png
George Burcea si fetitele sale 3 jpg
image png
image png
lidia buble jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net