Lora, prinsă între Ionuţ Ghenu şi Peter Pop. Cum a decurs întâlnirea dintre cei trei

Ultima actualizare:

    Lora, Ionuţ Ghenu şi Peter Pop s-au distrat de minune la concertul "Smiley&Hahaha Production"Foto: Arhiva personală
Lora, Ionuţ Ghenu şi Peter Pop s-au distrat de minune la concertul "Smiley&Hahaha Production"Foto: Arhiva personală

Lora şi tour managerul ei, Ionuţ Ghenu, au fost prezenţi luni seara (1 iunie) la Arenele Romane, la concertul "Smiley& Hahaha Production". Cântăreaţa i-a făcut o surpriză lui Peter Pop şi a venit special pentru a cânta alături de el piesa "Singuri în doi".

Se vorbeşte de ceva vreme că între Lora şi Ionuţ Ghenu ar fi mai mult decât o simplă prietenie, dar relaţia profesională a celor doi nu a fost afectată în nici un fel şi amândoi se comportă ca nişte adevăraţi profesionişti.

Mai mult, Lora a fost cuplată de "gurile rele" şi cu Peter Pop, ca urmare a colaborării din cei doi pentru piesa "Singuri în doi".

Deşi unii s-ar aştepta ca între cei doi bărbaţi să existe vreun fel de rivalitate, nimic mai fals. Ionuţ şi Peter s-au întâlnit în culise în cadrul spectacolului de luni seară şi s-au înţeles de minune. Au glumit, au râs cu poftă şi au făcut poze împreună cu Lora. 

Lora şi Ionuţ Ghenu au fost împreună joi seară la petrecerea VIVA!, unde s-au asortat perfect şi au dat naştere unor noi discuţii conform cărora cei doi formează un cuplu. Lora însă susţine că cei doi sunt doar prieteni. 

"Suntem o echipă foarte bună din punct de vedere profesional. De când cu toate speculaţiile şi bârfele trebuie să recunosc că am început să ne uităm şi noi puţin altfel unul la celălalt. Chiar glumeam în seara asta pe tema asta. E foarte dubios cum lumea care ne-a bârfit, ne-a spus de fapt, într-un mod urât, că ne potrivim. E oricum riscant să treci de la o prietenie că a noastră la altceva. Ţinem prea mult la noi că prieteni şi colegi şi n-am vrea să sărim calul, să nu meargă şi să nu mai putem fi ca acum. Eu sunt o femeie liberă şi curtată. Aşa e normal. Când voi face o alegere, veţi afla. Fiecare bărbat care acum este liber a fost la un moment dat, iubitul cuiva. Fiecare om alege în viaţă ce e mai bine pentru el. E simplu. Nu am nicio vină dacă cineva se îndrăgosteşte de mine, mai ales că nu sunt genul care să arăt vreunui bărbat că-mi place de el", a spus Lora pe o reţetea de socializare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Ilie Nastase Cannes jpg
Marius Moga a asigurat muzica, iar Chef Traian Galleguillos a fost responsabil cu meniul de top pentru petrecerea cu artiștii
"Pentru mine e doar o perioadă, mă joc și eu cu ce a mai apărut în industria asta cosmetică, testez chestii", ne-a spus Lora
555 (3) jpg
image png
monica barladeanu jpg
banner vlad gherman png
iubit nicole cherry jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net