Lora și-a lansat propria linie de cosmetice și de încălțăminte. Vedetele au purtat roz la eveniment

Ultima actualizare:

    Lora a purtat o rochie roz, foarte sexyfoto: Click!
Lora a purtat o rochie roz, foarte sexyfoto: Click!

Lora, pe numele ei real Laura Petrecu, lansează hit după hit, prezintă emisiuni și ieri, 16 iulie, și-a lansat propria linie de cosmetice și de încălțăminte. Marţi seară, Lora s-a înconjurat de vedete, prieteni foarte buni şi colaboratori şi şi-a făcut intrarea în afaceri.

Peste câteva zile, pe 23 iulie, Lora, care prezintă emisiunea „Vorbeşte lumea” la PRO TV, alături de Cove, împlineşte 37 de ani, motiv pentru care şi-a făcut un cadou mai altfel. A intrat în afeceri şi şi-a lansat o linie de cosmetice, printr-un eveniment la care au venit multe vedete din showbiz care au ţinut să-i fie alături.

Lora a lucrat trei ani la linia de cosmetice

Nico, Adina Hallas, Nicolle Cherry, Raluka, Jazzy Jo, Otniela Sandu, Celia, Tostogans şi multe alte vedete au ţinut să-i fie alături Lorei, care s-a bucurat de prezenţa lor, fiind un fel de cadou pentru ziua ei. „Lansarea acestei game de produse e un cadou de la viaţă pentru totdeauna. Muncesc de trei ani la produsul meu şi la brandul meu şi sunt foarte fericită că am reuşit să-l lansez. E afacerea mea, îmi doresc să construiesc o corporaţie care să se extindă pe plan internaţional, am o echipă extraordinară şi lucrez cu cel mai mare producător de cosmetice care exportă foarte mult”, ne-a spus Lora.

Lora se îngrijește cu cosmeticele create de ea

Lora lucrează pentru linia de cosmetice cu Florentina, „o fată senzaţională”. „Partenera mea de afaceri este o femeie modestă, îmi dă încredere în mine şi mă susţine. M-am maturizat şi cred în ceea ce folosesc pentru pielea mea. Admiratoarele mă întreabă ce produse cosmetice folosesc şi cred că nivelul de încredere al lor e foarte ridicat, iar eu încerc să le ajut. Vreau să întâmpin această aşteptare a lor şi vreau să se îndrăgostească de acest produs cosmetic, care e primul dintr-o listă lungă”, ne-a mai spus Lora.

Lora intră în vacanţă şi vrea să doarmă pe săturate

Pe 19 iulie, Lora intră în vacanţă cu emisiunea „Vorbeşte lumea” şi singurul lucru pe care şi-l doreşte Lora este să doarmă şi să se relaxeze. „Vine ziua mea şi mă voi retrage undeva cu iubitul meu şi voi dormi. Nu ştiu unde, aştept să-mi adun gândurile după acest eveniment. Îmi doresc sănătate şi ca oamenii din jurul meu să fie mai fericiţi. Vreau ca fetele să-mi trimită pe noul site poze cu ele folosind această cremă. Nu ştii niciodată ce va fi în continuare în televiziune. M-am bucurat să-i ajut, mai ales că eu mă ştiu cu Adela Popescu de când eram mici şi mergeam pe la festivaluri şi concursuri de muzică. O respect şi îmi place mult Cove şi iubesc emisiunea «Vorbeşte lumea». Eu nu am venit să iau locul cuiva, ci să ajut şi nu cred că-mi permite timpul să fac televiziune la nivel profesionist. Las viaţa să mă surprindă, tot ce depinde de mine e pe plan muzical. Am lansat tot astăzi şi o linie de săndăluţe. Sunt înconjurată de oameni senzaţionali şi automat dacă eu sunt mulţumită de ceva, nu există eşec”, a mai spus Lora.

Citește și:

Lora, cu soacra la lansare. De ce nu a venit şi mama ei

Lora, dezvăluiri emoționante despre perioada în care era suspectă de cancer

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (5) jpg
banner dan ciotoi generic png
image png
555 (16) jpg
image png
Banner vedete la plajă
banner Livia Graur
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net