Lora şi Ghenu s-au logodit în biserică! Artista povesteşte despre următorul pas în relaţie

Ultima actualizare:
Lora şi Dan Badea au divorţat după doar doi ani de căsătorie din cauza violenţei acestuia
Lora şi Dan Badea au divorţat după doar doi ani de căsătorie din cauza violenţei acestuia

Lora şi Ionuţ Ghenu trăiesco o poveste de iubire de mai bine de doi ani, iar mulţi dintre cunoscuţii acestora, dar şi fani ai artistei se aşteaptă ca cei doi să facă marele anunţ, acela că vor deveni soţ şi soţie. Relaţia lor, în care dragostea cu năbădăi este la ea acasă, a putut fi observată şi în timpul emisiunii Asia Express, la care Lora şi Ionuţ au participat, fiind coechipieri. Iată că Lora a vorbit despre povestea de iubire şi a clarificat anumite zvonuri despre posibila căsătorie.

Lora şi Ionuţ formează un cuplu sold, legătura dintre ei fiind observată şi de telespectatori în cadrul emisiunii Asia Express, acolo unde cei doi au participat ca echip. Lora este o fire voluntară, vulcanică, având spirit de aventură, în timp ce Ionuţ Ghenu este mai calculat şi mai puţinm dornic să simtă adrenalina pe propria piele. Cu toate acestea, ei se completează perfect şi trăiesc o poveste de iubire foarte frumoasă. Este de înţeles de ce atât apropiaţii, cât şi admiratorii lor se aşteaptă ca Lora să anunţe cât mai curâd că se va căsători cu cel care îi este alături de peste doi ani. 

Lora a destrămat speranţele fanilor atunci când a anunţat că nu se gândeşte momentan la căsătorie, însă a recunoscut că a făcut un pas important în relaţia cu Ghenu. Au participat la o ceremonie în biserică şi s-au logodit în faţa lui Dumnezeu, după cum relatează artista. 

Lora şi Ionuţ Ghenu s-au logodit cu ajutorul unui prieten preot
Lora şi Ionuţ Ghenu s-au logodit cu ajutorul unui prieten preot

"Aş spune, dar parcă nu aş spune. Este o treabă foarte serioasă. Se întâmplă lucruri bune. Nu, nu, nu m-am măritat în secret. Suntem logodiţi. Am avut şi în biserică o ceremonie. Asta era. Mi se pare un lucru normal, s-a întâmplat acum foarte mult timp. Este vechea treaba, mai mult de o lună, două. Dar dacă ne vom căsători va fi ceva în secret, ceva restrâns. Noi suntem foarte buni prieteni cu preotul. Am făcut acest lucru pentru că am avut nevoie de o protecţie divină. Nu sunt însărcinată. Este foarte posibil la anul să am mai mult timp pentru asta", a declarat Lora, în cadrul unei emisiunii TV. 

Lora şi Ghenu au participat împreună la Asia Express, unde au format o echipă puternică
Lora şi Ghenu au participat împreună la Asia Express, unde au format o echipă puternică

Lora vorbeşte ori de câte ori are ocazia despre relaţia pe care o are cu Ionuţ Ghenu, folosind doar cuvinte de laudă la adresa acestuia. Cântăreaţa a mărturisit recent că este foarte răsfăţată de către Ionuţ. acesta surprinzând-o prin gesturi mici atunci când are ocazia. În plus, el îi este alături la concerte, încurajând-o. „Mă răsfaţă, mă face să râd, mă face să uit de toate problemele care apar”, a declarat Lora pentru Antena Stars. 

Lora a avut un mariaj de coşmar alături de comediantul Dan Badea

Lora şi Dan Badea au divorţat în anul 2014. Ei au venit de mână la notar şi, după ce au semnat actele, au plecat spre un restaurant unde au petrecut încă un timp împreună. În ciuda faptului că Lora a încercat să păstreze aparenţele unei despărţiri nedureroase, în spatele zâmbetului artistei s-a ascuns o poveste tragică. E a fost envoită să suporte cuvinte dure şi bătăi dure din partea celui care i-a fost soţ. 

Lora şi Doiniţa au fost bune prietene până în momentul în care Lora a anunţat că formează un cuplu alături de fostul iubit a celei din urmă
Lora şi Doiniţa au fost bune prietene până în momentul în care Lora a anunţat că formează un cuplu alături de fostul iubit a celei din urmă

"O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil. A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte! În momentul ălă, clar ai iubit o proiecţie. Ultima dată când am suferit foarte tare am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic. De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. Ar fi modul meu de a spune «foarte urât din partea ta». El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că ... va fi din nou înşelat", a declarat Lora la emisiunea "Dincolo de aparenţe" de la Antena Stars.       


    Lora şi Doiniţa au fost bune prietene până în momentul în care Lora a anunţat că formează un cuplu alături de fostul iubit a celei din urmă Foto:observatormonden.ro
Lora şi Doiniţa au fost bune prietene până în momentul în care Lora a anunţat că formează un cuplu alături de fostul iubit a celei din urmă Foto:observatormonden.ro

Lora şi Ionuţ Ghenu, o relaţie controversată

Începutul relaţiei dintre Lora şi Ionuţ Ghenu a fost unul cu adevărat controversat, ţinând cont că Ionuţ a fost iubitul Doiniţei Oancea, una dintre cele mai bune prietene ale Lorei. Artista şi actualul său iubit au înfruntat un val de critici, după ce Doiniţa Oancea a aflat că Lora i-ar fi furat iubitul şi că s-a prefacut că îi este prietenă. În ciuda problemelor pe care le-au întâmpinat, Ionuţ şi Lora au rămas împreună şi au planuri mari din câte se pare. 

image
image
image
image
image
image
Oana Zăvoranu și  Alex s-au împăcat
banner oana roman png
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png
banner dorel visan png