Loredana a semnat cu Antena 1, dar sâmbătă o vedem la PRO TV. «Am spus multe prostii»

Ultima actualizare:

    Loredana Groza, invitat special la Falsez pentru tine
Loredana Groza, invitat special la Falsez pentru tine

Sâmbătă, de la ora 22:30, Loredana va încerca să ghicească cine cântă și cine nu într-o nouă ediție Falsez pentru tine – show-ul în care nu trebuie să ai neaparat voce ca să câștigi.

Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor, cei patru consilieri ai emisiunii, o vor ajuta pe Loredana să-și dea seama dacă cei 8 concurenți de pe scenă spun adevărul sau mint. La finalul emisiunii, indiferent de deciziile pe care le va lua pe parcurs, Loredana va trebui să cânte în duet cu acel concurent despre care ea crede că are voce.

Fără să audă vocea lui, Loredana va elimina un concurent doar după felul în care arată: ”Câți cântăreți cu mușchi ați văzut voi în România?”, va spune aceasta. Una dintre eliminări o va face pe Monica Anghel să spună: ”Lori, de ce l-ai scos? Bă, ești nebun? Cum să cânți așa?”. Deși nu se va lăsa impresionată de poveștile pe care le spun cei de pe scenă, Loredana va scoate din concurs un concurent care-i mărturisește că este manager într-o companie importantă din București, iar pentru noaptea de Revelion a contractat-o deja pentru un concert: ”Mă bucur că nu înțelegi limba română pentru că am spus multe prostii despre tine, dar îți promit că la concertul de Anul Nou o să cântăm împreună”, îi va spune Loredana, recunoscând că s-a înșelat în privința lui.

Dacă până la finalul emisiunii va paria pe un câștigător afon sau ”pe ton”, vedem sâmbătă, de la ora 22:30, într-o nouă ediție ”Falsez pentru tine”, prezentată de Mihai Bobonete.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net