Loredana Chivu, cu decolteul adânc și rochița mulată la mormântul lui Arsenie Boca: «Erau 40 de grade»

Ultima actualizare:
Asistenta TV a purtat, într-adevăr, o rochie lungă, însă decoltată și mulată pe corp
Asistenta TV a purtat, într-adevăr, o rochie lungă, însă decoltată și mulată pe corp

Loredana Chivu, fosta asistentă TV a lui Capatos, a stârnit controverse în mediul online, după ce a publicat pe rețelele de socializare o serie de imagini sexy, la mormântul lui Arsenie Boca.

Loredana a făcut o „ședință foto sexy”, așa cum este obișnuită, în curtea Mănăstirii Prislop, unde se află mormântul duhovnicului Arsenie Boca, publicând ulterior imaginile cu pricina pe rețelele de socializare. Dacă vedeta credea că va fi apreciată pentru pioșenia sa însă, s-a înșelat, având în vedere că internauții i-au reproșat imediat că la biserică ținuta trebuie să fie cât mai simplă și deloc deocheată, locașul de cult fiind un refugiu pentru cei cu sufletele încărcate, în căutare de Dumnezeu.

De asemenea, toți pelerinii care ajung la Mănăstirea Prislop sunt puşi să respecte un regulament extrem de strict de vizitare. Ţinuta decentă este obligatorie, iar femeile care vin să se roage la mormântul duhovnicului Arsenie Boca nu au voie să intre în mănăstire îmbrăcate în pantaloni sau cu fuste scurte, ori cu decolteul la vedere. La poarta mănăstirii primesc şorţuri cu care să îşi acopere picioarele şi năframe pentru zona capului. Pentru cele care încalcă regulile de conduită, măicuțele își iau dreptul de la invita să părăsească incinta chiar. 

Loredana s-a apărat, susținând că era extrem de cald afară și de aceea a ales acea ținută
Loredana s-a apărat, susținând că era extrem de cald afară și de aceea a ales acea ținută

Loredana Chivu însă nu vede nimic greșit în imaginile care o înfăţişează în ipostaze provocatoare, în mijlocul pelerinilor veniţi la mormântul lui Arsenie Boca. „Mi-a ajutat Dumnezeu sa ajung din nou în locul unde îmi găsesc liniştea şi alinarea. Doamna ajută la toată lumea!”, a scris asistenta TV în dreptul pozelor. Gestul său nu a scăpat de criticile internauţilor, care i-au cerut să nu mai vină la Mănăstirea Prislop, decât atunci când se va îmbrăca decent. „Vezi că ai ajuns la ţanc şi îmbrăcată perfect, pentru că într-una dintre chilii se pozează pentru PlayBoy!”, a scris unul dintre aceştia. „Loredana, ştim că eşti credincioasă mai ales operaţiilor estetice. Poţi să mergi şi la doctori să te rogi la ei pentru cum arăţi”, a fost un alt comentariu.


    Loredana s-a apărat, susținând că era extrem de cald afară și de aceea a ales acea ținută Foto: Facebook
Loredana s-a apărat, susținând că era extrem de cald afară și de aceea a ales acea ținută Foto: Facebook

„Să mă ierte Dumnezeu, dar cât de penibil este să îţi ridici popoul într-un loc sfânt pentru poze cu decolteu, cu nesimţire şi fără neruşinare”, i-a scris un alt internaut. „Dacă tot zici că eşti cât de cât credincioasă, ar fi trebuit să ştii că nu ai voie cu siliconul pe afară. Lipsă de respect!”,a fost un alt comentariu.Loredana Chivu a venit însă cu răspunsul care, spune ea, o scapă de „păcate”: „Erau 40 de grade. Am avut o rochie lungă şi un văl pe cap. Dumnezeu mă ştie şi mă iubeşte aşa cum sunt, pentru sufletul meu. Dumnezeu ne iubeşte pe toţi.

Nu judecă un decolteu care era doar pe jumătate şi care s-a văzut la plecare, dupa ce am coborât de la Mormântul Sfânt şi după ce am lăsat Acatistul! Nu mai judecaţi, fiţi umili. Dumnezeu ne vede aşa cum suntem!”, a scris aceasta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net