Loredana Chivu la un pas de împăcare cu fostul iubit? Ce a declarat vedeta

Ultima actualizare:

    Loredana Chivu ia în considerare împăcarea cu fostul iubitFoto Instagram
Loredana Chivu ia în considerare împăcarea cu fostul iubitFoto Instagram

Loredana Chivu a avut parte în ultima perioadă de momente foarte tensionate atât pe plan sentimental, cât și medical. Vedeta a trecut recent printr-un episod medical despre care s-a scris că ar fi fost o tentativă de suicid. Fosta asistentă tv de la „Un show păcătos” a înghițit mai multe somnifere, iar la scurt timp s-a aflat vestea că ea și iubitul ei s-au despărțit.

După toată povestea de dragoste, Loredana Chivu și iubitul ei s-au despărțit. Deși nu se aștepta nimeni la acest lucru, inevitabilul s-a produs, iar cei doi și-au spus adio. În prezent se zvonește că ar fi pe punctul de a se împăca, iar Loredana Chivu nu a putut da un răspuns cert atunci când a fost întrebată despre acest aspect. 

"E normal să mai existe ceva după o relaţie de patru ani. Chiar dacă au fost greşeli la mijloc sau au fost şi altele e normal să fie greu şi de o parte şi de alta. Rămâne între noi doi, dacă există o împăcare o să vedeţi. A făcut nişte gesturi. Florile de pe Instagram sunt anonime. O să vedem ce se va întâmpla mai departe. Au fost lucruri frumoase şi mai puţin frumaose, iar cele mai puţin frumoase şi-au spus amprenta asupra noastră. Dacă rezolvăm ce există între noi poate.. suntem undeva la mijloc pentru că şi eu am făcut oarecum o greşală că am făcut totul public cu tot acel scandal. Trebuia să ţin pentru noi în casă şi să nu spăl rufele în public. Dar eu fiind impulsivă, la nervi acţionez şi nu gândesc. Probabil am făcut şi eu lucruri pe care nu trebuia să le fac. Poate că am câteodată mai multe frustrări decât alte femei. Nu e uşor să fii Loredana Chivu", a declarat Loredana Chivu la "Star Magazin", la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net