Loredana Chivu și Simona Trașcă, scandal în aeroport: «A vrut să sară la bătaie»

Ultima actualizare:

    Loredana Chivu a intrat într-un scandal în aeroportFoto Instagram
Loredana Chivu a intrat într-un scandal în aeroportFoto Instagram

Loredana Chivu a avut parte de un conflit în aeroport cu un alt pasager, însă Simona Trașcă a intervenit imediat și a aplanat situația. Loredana Chivu s-a speriat foarte tare în acele clipe și a izbucnit în lacrimi.

Vedeta a povestit la tv ceea ce i s-a întâmplat și a mărturisit că nu a știut cum să reacționeze, iar Simona a fost acolo pentru a o proteja. Totul a pornit din cauza faptului că Loredana datorită faptului că avea bilet la business class la avion, a putut să scape de coada de la check-in a zborului. Un bărbat s-a simțit ofensat din cauza acestui lucru și a reacționat foarte urât.

„Eu aveam bilet la business class, care oferă prioritate față de ceilalți pasageri, eram cu prietena mea. Ne-am dus, ne-am așezat mai în față pentru că aveam această prioritate. Un bărbat care vorbea în engleză ne-a spus că de ce ne-am băgat în față, după care un român a început să-mi adreseze din spate injurii foarte urâte, a vorbit foarte urât la adresa mea. El a continuat, eu m-am enervat foarte mult. A vrut să sară la bătaie, dar l-a ținut Simona (n.r. Trașcă). Eu am început să plâng, m-am așezat la locul meu, el s-a așezat în spatele avionului. Când am ajuns la București, s-a întâlnit cu cineva din partea mea. A venit un prieten și l-a întrebat dacă e normal să se poarte așa cu o femeie și bineînțeles că lui i-a vorbit frumos. (...) A fost agresiv verbal, aproape și fizic. Dacă nu ar fi fost Simona să-l țină, probabil că m-aș fi ales cu o palmă sau cu un pumn”, a declarat Loredana Chivu, la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net