Loredana Groza a împlinit 50 de ani! Cum arăta în tinerețe


    Acum - Îi place  să pozeze  provocator
Acum - Îi place să pozeze provocator

Marea artistă Loredana Groza împlinește miercuri, 10 iunie, frumoasa vârstă de 50 de ani. Cu ajutorul dietei, al sportului și al medicilor esteticieni, solista a reușit să fenteze trecerea timpului.

La, 50 de ani, Lori arată mai bine ca niciodată! Are un abdomen tonifiat, picioare subțiri și o talie de viespe. Mai mult, ea și-a menținut tinerețea chipului cu diverse tratamente estetice. Artista este o femeie împlinită pe toate planurile. Loredana este căsătorită cu producătorul de film Andrei Boncea (48 de ani) și au împreună o fată, Elena (22 de ani).

La debut - Era  un munte  de talent
La debut - Era un munte de talent

Loredana Groza s-a născut la Onești, în 1970. A fost remarcată de compozitorii Dumitru Moroșanu și Zsolt Kerestely, care au invitat-o ​​la București pentru spectacolul de talente „Steaua fără număr”, unde a concurat la 16 ani, și a câștigat marele premiu.

Lori, "mașinărie" de hit-uri

Loredana are "pătrățele"
Loredana are "pătrățele"

În același an, a urcat și pe scena Festivalului Național de Muzică Mamaia, unde a obținut Trofeul Mamaia cu piesa „Mă întreb ce să fac“, un cântec original, scris special pentru ea de Marius Ţeicu, pe versurile lui Eugen Rotaru. De-a lungul timpului, Lori a lansat multe hituri, ”Bună seara, iubito!”, ”O inimă de 16 ani” și Agurida. S-a dovedit a fi și o bună actriță. În1994, la 24 de ani, a jucat în „A doua cădere a Constantinopolului”. 

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
masina culita jpg
catalin remus avocatul31 jpg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
cub catalin botezatu png
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
Ceapă
Capture PNG
vladimir putin getty jpg
image
image
image
image
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West