Loredana Groza a împlinit 51 de ani. Mesajul divei de ziua ei: "Niciodată nu mă plictisesc de viață"

Loredana Groza nu se dezminte. Cântăreața postează mereu imagini sexy cu ea, fie în costume de baie, fie în ținute extravagante care îi scot în evidență formele voluptoase. Nici de ziua ei nu a făcut o excepție și și-a surprins fanii cu o nouă fotografie îndrăzneață

Chiar de ziua ei de naștere, pe 10 iunie, în loc de pozele clasice la tort sau cu flori în brațe, Loredana a preferat să publice o fotografie cu o ținută excentrică, mai precis un body colorat, pe care scrie SEX 51, semn că știe să fie sexy și la 51 de ani. 

”Ți-am spus un milion de povești, ți-am cântat milioane de cântece, te-am iubit de un milion de ori, am plâns și am râs de un milion de ori. Am mers pe un milion de drumuri, însă niciodată nu mă plictisesc de viață.”, a povestit artista.

”Fiecare secundă e sărbătoare. Nu-ți pierde timpul urând sau fiind invidios. Fiecare zi trebuie să fie ziua ta. Întotdeauna nou, întotdeauna inocent, întotdeauna fericită. Orice ar fi, nu te opri.”, a mai scris artista în dreptul unei imagini inedite, în cadrul căreia și-a etalat busul generos.

Ce spune Loredana Groza despre operaţiile estetice

Loredana Groza evită să vorbească despre operaţiile estetice şi afirmă că, în acest punct al vieţii sale, se concentrează asupra altor aspecte, iar frumuseţea obţinută cu ajutorul bisturiului nu se numără printre priorităţile sale. Are 51 de ani, însă trăsăturile sale nu îşi pierd din farmec, din contră, artista poate afirma că a găsit secretul tinereţii veşnice. Cu toate că ea neagă faptul că a păşit în cabinetul medicului estetician, doctorii care contribuie la menţinerea frumuseţii feminine sunt de părere că artista a fost supusă unor intervenții

Citește și: 

Cum arată Loredana când crede că nu o vede nimeni. A ieșit într-o pereche de colanți mulați să-și cumpere lenjerie sexy

Loredana Groza, imagini sexy de la plajă. Cu cine se distrează diva în Mexic

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub isabela onoriu png
cub raluca podea png
antonia sexy jpg
Shakira jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub horoscop iertare png
Bryan Johnson jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg