Loredana Groza, în ambulanță, după ce i s-a făcut rău. Cum se simte artista

Ultima actualizare:

    Loredana Groza a publicat o imagine din ambulanțăFoto: Facebook
Loredana Groza a publicat o imagine din ambulanțăFoto: Facebook

Cântăreața Loredana Groza a ajuns, duminică, 19 septembrie, în grija medicilor de la ambulanță, după ce acesteia i s-a făcut foarte rău. Nu se cunoaște momentan cauza pentru care artista a apelat la intervenția unui echipaj medical.

Artista a publicat o imagine în mediul online în care pare că se află într-o ambulanță - în spatele său aflându-se un cadru medical. „Mă simt mai bine. Vă mulțumesc pentru toată grija și sprijinul acordat. Toată dragostea și recunoștința mea”, a fost mesajul care a însoțit fotografia cântăreței. Loredana nu a dezvăluit momentan motivul pentru care a fost nevoită să ceară ajutorul medicilor.

Cântăreața a participat de curând la nunta Simonei Halep, unde s-a prezentat și în calitate de invitat dar și de artist. Aceasta a întreținut atmosfera cum numai ea știe. „A fost o noapte magică, a fost absolut minunată atmosfera. De la invitaţi, de la felul în care a fost aranjată locaţia şi bineînţeles faptul că am văzut-o pe Simona într-o altă ipostază decât cea de pe terenul de tenis, foarte elegantă, foarte frumoasă, foarte fericită. E o zi memorabilă pentru toţi cei care au fost prezenţi aseară. S-a dansat încontinuu”, a declarat recent Loredana.

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net