Loredana Groza, ├«n chilo╚Ťi cu a╚Ť─â, la masaj. Aproape goal─â, diva de 50 de ani arat─â tot ce are

28 octombrie 2020
loredana groza 1 jpeg
Loredana Groza, din ce în ce mai dezinhibată pe Internetfoto: Instagram

Nu are limite când își dorește să fie sexy, iar Loredana Groza (50 de ani) continuă să-și surprindă admiratorii. După rochiile cu vedere la sâni, Lori a aruncat acum Internetul în aer cu imagini de la masaj.

├Än anul 2000, Loredana Groza a pozat ├«n Playboy ╚Öi de╚Ťine ╚Öi acum recordul absolut ├«n Rom├ónia: 143.500 de exemplare v├óndute. La 20 de ani distan╚Ť─â, solista ar putea repeta figura, c─âci a r─âmas la fel de dezinhibat─â.

loredana groza1 1 jpeg

Dup─â numeroase apari╚Ťii-╚Öoc, Lori "a stins lumina" mar╚Ťi seara, pe Instagram, unde a publicat imagini video cu ea la masaj. P├ón─â aici, nimic anormal. Toate femeile care au grij─â de corpul lor fac masaj, se ├«ntre╚Ťin, ├«ns─â Lori a ar─âtat aproape tot. ├Äntr-o pozi╚Ťie destul de incitant─â ├«n care i s-au v─âzut fundul, s├ónii, controversata artist─â s-a l─âsat "fr─âm├óntat─â" de m├óinile specialistei care asigur─â masaj la domiciliu. Este vorba despre Cristina, cea care ├«l maseaz─â ╚Öi pe Dorian Popa, aceasta put├ónd fi v─âzut─â ╚Öi ├«n filmule╚Ťele de pe Instastory postate de idolul adolescen╚Ťilor. 

loredana groza 4 jpeg

Tol─ânit─â pe mas─â, "├«mbr─âcat─â" doar cu chilo╚Ťei minusculi, tanga, solista se las─â r─âsf─â╚Ťat─â de tehnicile maseuzei, iar ├«nc├óntarea i se poate citi pe chip. Aceea ├«nc├óntare pe care, mai mult ca sigur, au avut-o ╚Öi urm─âritorii ei de pe Internet. Lori ├«╚Öi arat─â formele la fel de generos cum a f─âcut-o ╚Öi ├«n Playboy, ├«n pictorialul pe care ├«l pute╚Ťi vedea aici.

Citește și:

Loredana Groza a împlinit 49 de ani. A pozat goală la mănăstire pentru cel mai vândut Playboy din istorie

Secretele româncelor care au făcut istorie în revista "tăticului" Playboy

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
anda adam
BeFunky collage (10) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
ramona olaru png
5leona lewis insarcinata png
C─ât─âlin Zm─âr─ândescu 7 jpg webp
1 anda adam jpg jpeg
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png