Loredana Groza: ”Nu am nimic legat de Covid. Sunt vaccinată, voi face și a treia doză”

Ultima actualizare:

    Loredana Groza și-a revenit însă în urma îngrijirilor medicaleFoto: Instagram
Loredana Groza și-a revenit însă în urma îngrijirilor medicaleFoto: Instagram

Loredana Groza a făcut show la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. La doar două zile însă, Lori și-a speriat fanii. Artista s-a fotografiat într-o ambulanță, după ce a solicitat îngrijiri medicale de specialitate. Au urmat o serie de zvonuri conform cărora cântareața ar fi internată la Institutul Matei Balș din Capitală, infectată cu virusul Sars-Cov2.

Loredana Groza și-a revenit însă în urma îngrijirilor medicale primite pe fondul stresului și al epuizării fizice și a negat vehement zvonurile că ar fi fost infectată cu Covid. ”Nu sunt la spital, sunt acasă. Sunt în faţa televizorului. Am văzut şi eu cu stupoare. Nu are nicio legătură cu realitatea. Sunt nişte ştiri false, de la început până la sfârşit. Am citit şi eu dimineaţă şi zilele trecute. Am avut nişte probleme, o situaţie medicală care s-a rezolvat. Nicio legătură cu Spitalul Matei Balş, în care se pare că ar fi trebuit să fiu internată la ora asta. Nu am avut absolut nicio răceală, absolut nicio gripă, nimic legat de vreo boală COVID, sau vreo legătură cu vreo răceală”, a declarat cântăreața în emisiunea “Sinteza Zilei”, de la Antena 3.

“Trebuie să fii o persoană puternică, să fii echilibrat, să informezi corect”

Loredana a mai precizat că este vaccinată cu schema completă și că intenționează să facă și cea de-a treia doză de vaccin anti Covid. “Vineri va fi o nouă ediţie X Factor, intrăm în Bootcamp. Cât de curând vom începe filmările, chiar peste câteva zile. Next Starul continuă şi el, toate lucrurile sunt bune, suntem ok. Voi face și a treia doză. Vreau să fiu în siguranţă atât eu, cât şi cei din jurul meu şi cred că e mult mai bine să trăieşti în siguranţă decât să trăieşti într-un risc permanent, mai ales că acum, ceea ce întâmplă în jurul nostru este absolut halucinant, al patrulea val. Nimeni nu şi-a dorit lucrul acesta, dar se pare că, din cauza acestei inerţii şi a acestor ştiri false, în care practic ne înecăm în fiecare zi atunci când deschidem internetul, televizorul, oamenii sunt puşi în situaţia de a alege adevărul, în fiecare zi. Trebuie să fii o persoană puternică, să fii echilibrat, să informezi corect şi din mai multe surse şi să ai întotdeauna acest discernământ care cred că este una dintre super-puterile de care avem nevoie în aceşti ani şi în aceste clipe pe care le trăim cu toţii", a adăugat cântăreața.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net