Loredana Groza şi-a turnat apă cu gheaţă în cap la finalul unui concert! Ce reacţie a avut şi pe cine a provocat

24 august 2014
article img
Loredana şi-a pus apă în cap în faţa a mii de spectatori

Cântăreaţa s-a alăturat vedetelor care au răspuns pozitiv provocării Ice Bucket Challenge. La finalul concertului pe care l-a susţinut sâmbătă la Arad, Loredana şi-a turnat apă cu gheaţă în cap în faţa a mii de spectatori.

Impresionată de scopul campaniei caritabile, artista a făcut şi o donaţie. Loredana a explicat că nu se va opri aici şi va susţine financiar o fundaţie din România care ajută bolnavii de cancer. 

"Am răspuns şi eu provocării venită de la Andreea Esca şi m-am supus duşului cu apă rece şi gheaţă aseară pe scenă, chiar la finalul concertului meu din Arad! Să ne aducem totuşi aminte că această campanie este dedicată celor care suferă de o boală cumplită. Chiar dacă este o campanie internaţională, să nu uităm că sunt mulţi suferinzi în ţara noastră şi avem obligaţia să facem ceva pentru ei. Am donat şi eu în contul ALS însă mâine o sa fac şi o donaţie pentru o fundaţie care se ocupă de o altă boală teribilă, de cancer. Îi provoc la rândul meu pe Nadia Comăneci, Ion Ţiriac şi Angela Gheorghiu. Dragii mei prieteni, aveţi 24 de ore!", a scris Loredana pe pagina ei de Facebook.