Loredana Groza și Ştefan Bănică au bătut palma cu Antena 1. Sunt jurați la o celebră emisiune

16 februarie 2020
image
A jurizat la ”Vocea României” (PRO TV)

Loredana Groza (49 de ani) şi Ştefan Bănică Jr (52 de ani) vor intra în pâine luna viitoare, când se va da startul filmărilor pentru un nou sezon al concursului ”Next Star”. Vor fi colegi cu Dorian Popa, actorul fiind de neclintit de la masa juraţilor, încă din 2012, anul în care a debutat show-ul.

Zvonul că cei doi mari artişti vor fi colegi la Antena 1 a fost confirmat. Dan Negru, gazda acestui show de televiziune, care aduce audienţe incredibil de mari trustului Intact, ne-a spus: ”Loredana şi Ştefan vor da mai multă valoare programului «Next Star», singurul kids-show tv din România”.

image
Ştefan Bănică Jr a fost jurat la ”X Factor” (Antena 1 )

Ambii solişti au experienţă în jurizare. Loredana a făcut parte din echipa de aur a concursului ”Vocea României” (PRO TV) , alături de Smiley, Horia Brenciu  şi de Marius Moga, iar pe Ştefan l-aţi văzut la ”X Factor”, show-ul de talente de la Antena 1, cu Delia şi cu Horia Brenciu. Alături de Loredana şi de Ştefan va mai fi şi Dorian Popa, unul dintre cei mai vechi juraţi de la ”Next Star”.

Filmările încep luna viitoare

Gurile rele spun că ar fi dat probe şi Selly, ”Regele Internetului” sau cel mai urmărit vlogger din România, însă, având doar 18 ani, emoţiile şi-au spus cuvântul şi a ratat anul acesta importanta colaborare. Concursul ”Next Star” a debutat în 2012 şi a lansat vedete pe bandă, printre ei numărându-se şi tânărul artist Omar Arnaout, primul concurent al acestei producţii muzicale care a intrat în posesia premiului de 20.000 de euro.

image
Ştefan Bănică Jr

Acum, Omar este o vedetă de talie internaţională, susţinând concerte şi peste graniţă. La acea vreme, el a fost jurizat de Pepe, Lora, Connect-R, Maria Cârneci şi de Vasile Muraru. În paralel cu televiziunea, Loredana Groza şi Ştefan Bănică Jr se pregătesc intens pentru concertele din această primăvară.

image
Ştefan Bănică Jr

Ştefan vă aşteaptă la spectacolul ” Te iubesc, femeie!”, programat pe 5 martie, de la orele 19.30, la Circul Metropolitan Bucureşti, iar pe 31 martie, de la orele 19.30,  va susţine un show la ”Berăria H” din Bucureşti. Iar Loredana Groza va urca pe scenă  pe 11 aprilie, de la ora 19.30, cu spectacolul ”Agurida” , de la Sala Palatului. Loredana şi-a şocat fanii în ultima vreme, cu decolteul ei obraznic. Ea arată incredibil de bine, la cei 49 de ani, dar nici nu e de mirare, din moment ce mai are puţin şi se mută în sala de sport. 

cub miron cosma png
madalina ghenea cannes6 jpg
FotoJet (2) jpg
FotoJet (4) jpg
mirabela dauer te cunosc de undeva zarug jazzy jo3 png
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
FotoJet (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
madalina ghenea cannes6 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
inna6 jpeg
selly si antonia