Loredana, în lacrimi pe scenă! A cântat continuu trei ore

Ultima actualizare:

    Loredana a fost foarte emoţionată pe scenăfoto: Petru Ivu, Dragoș Asaftei
Loredana a fost foarte emoţionată pe scenăfoto: Petru Ivu, Dragoș Asaftei

Show de excepţie sâmbără seară la Sala Palatului! Loredana a uimit audienţa cu un spectacol maraton de trei ore în care i-au fost alături unele dintre cele mai mari vedete ale muzicii internaţionale.

Construit în 7 segmente, fiecare cu emoţia, povestea şi parfumul sau, "Sentimente" i-a purtat pe spectatori prin viaţa şi activitatea Loredanei de la speranţa şi inocenţa copilăriei până la recunoştinţa dragostei, trecând prin nostalgie, dor, bucurie. Cu o desfăşurare impresionantă de forţe şi tehnologie, cu coregrafii spectaculoase şi hit-uri care au trecut de la muzica din copilărie la ritmurile autentice lăutăreşti, Loredana a creat un spectacol multisenzorial.Unul dintre cele mai emoţionante momente a fost omagiul pe care Loredana l-a adus compozitorului Adrian Enescu. Ea a făcut un spectaculos duet cu celebrul tenor italian Alessandro Safina pentru piesa "Bună seara, iubite".Peste 40 de muzicieni s-au aflat pe scena Sălii Palatului alături de artista cu cea mai spectaculoasă carieră din România, incluzând cvartet-ul de coarde Muse, orchestra Aguridă, trupa Mahala Răi Bandă şi o formaţie de muzică autentică indiana, Nalyni.

Deep Central, Alex Velea, Damian Drăghici & Damian Brothers, Puiu Pascu, Skizzo Skillz au cântat alături de Loredana o parte din hiturile sale, o altă surpriză pentru spectatori fiind două momente unice create alături de concurenţii săi de la Vocea României – Bogdan Negroiu (El Negro) şi Iulian Canaf. De altfel, alte trei concurente din echipa Loredana de la Vocea României s-au aflat pe scenă – Maria Hojda, Oana Brutaru şi Beatrice Apostu – în partea de backing vocal.


    Loredana a urcat pe scenă şi cu Alex Veleafoto: Petru Ivu, Dragoș Asaftei
Loredana a urcat pe scenă şi cu Alex Veleafoto: Petru Ivu, Dragoș Asaftei

Spectacolul a inclus peste 30 dintre hiturile Loredanei şi s-a încheiat cu un bis excepţional la care miile de spectatori din sala au izbucnit în lacrimi. O versiune acustică a piesei "Bună seara, iubite!" pe care Loredana a încheiat-o în genunchi, cu lacrimi în ochi, mulţumind publicului pentru energia creată într-o seară cu adevărat unică.Pentru show, artista a avut nu mai puţin de 13 look-uri spectaculoase, incluzând o rochie al cărei material conţinea led-uri şi care s-a transformat în curcubeu, dar şi o pelerină care cântăreşte nouă kilograme. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net