Loredana, într-un slip minuscul, Dana Săvuică, super decolteu, iar Anca Țurcașiu, "Miss Fitness". Sexy la plajă, la peste 50 de ani

7 ianuarie 2021
image
Loredana Grozafoto: instagram

Chiar dacă sunt trecute de vârsta de 50 de ani, Dana Săvuică, Loredana Groza și Anca Țurcașiu au făcut furori în costume de baie minuscule. Iată-le pe plajele din Mexic, Republica Dominicană și Egipt!

Au s─ârb─âtorit deja prefixul v├órstei de 50 de ani, dar pot concura al─âturi de fetele de 20 de ani la un concurs "Miss Bikini". Cele mai sexy artiste de la noi, care sunt la a doua tinere╚Ťe, sunt con╚Ötiente de atuurile lor fizice, a╚Öa c─â nu au ezitat s─â ╚Öi le etaleze ├«n costume de baie minuscule. ├Än lipsa concertelor de Revelion, Loredana Groza (50 de ani) ╚Öi-a luat o vacan╚Ť─â peste hotare. Mai precis, ├«n Mexic, Tulum, unde se bucur─â de un peisaj paradisiac.

image
Loredana Groza

Lori a plecat cu toat─â garderoba dup─â ea, av├ónd ├«n vedere c─â schimb─â ╚Öi 3-4 ╚Ťinute ├«ntr-o zi, f─âr─â s─â o mai punem la socoteal─â pe cea de noapte, de la club. Pozele ├«n care Loredana apare purt├ónd costume de baie sexy ╚Öi colorate, sunt apreciate de fani pe re╚Ťelele sociale.

stanga
dreapta
image
image
image
image
image
image
image
image

Anca ╚Üurca╚Öiu, proasp─ât divor╚Ťat─â, ╚Öi-a etalat trupul perfect pe plaja fierbinte din Republica Dominican─â. Nu ╚Ötim cum reu╚Öe╚Öte, dar arat─â senza╚Ťional la 50 de ani! Picioare lungi, talie de viespe, bust de pu╚Ötoaic─â ╚Öi, cel mai interesant, nu are nicio opera╚Ťie estetic─â!

image
Dana S─âvuic─â

Ce a ar─âtat Dana S─âvuic─â ├«n Playboy, ├«n urm─â cu 21 de ani, au putut admira ╚Öi turi╚Ötii pe plaja din Egipt. O Dana superb─â ╚Öi la 50 de ani. Frumoasa blondin─â a fugit de la frig, la cald. A vizitat diferite obiecte turistice ╚Öi a f─âcut plaj─â, fiind cazat─â la un resort de lux. Dana nu a f─âcut rabat de la ╚Ťinute sexy, c─â doar are ce ar─âta. Picioare lungi, sexy, decolteu generos!

Citește și:

Loredana Groza, ├«n chilo╚Ťi cu a╚Ť─â, la masaj. Aproape goal─â, diva de 50 de ani arat─â tot ce are

Ele au f─âcut Revelionul ├«n costum de baie! Vedete care au fugit de restric╚Ťiile pandemiei pe plaje exotice

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
image
femeie care numara bani jpeg
alina puscas png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg