Lorelai Moșneguțu este câștigătoarea sezonului 7 "Românii au talent"

Ultima actualizare:

  Lorelai Moșneguțu este marea câștigătoare a sezonului 7 "Românii au talent"Foto: Pro Tv
Lorelai Moșneguțu este marea câștigătoare a sezonului 7 "Românii au talent"Foto: Pro Tv

Lorelai Moșneguțu este marea câștigătoare a celui de-al șaptelea sezon "Românii au talent"! Fetița fără mâini care a impresionat o țară întreagă prin talentul ei vocal, precum și prin incredibila forță interioară de a-și depăși dizabilitatea fizică, a câștigat cei 120.000 de euro.

Urmărește LIVE momentele cheie

Locul 3: Fang Shuang

Locul 2: Ok World Wide

Pe primele trei locuri s-au clasat, în ordine aleatorie: Fang Shuang, Lorelai Moșneguțu și OK World Wide

Clasarea concurenților, în funcție de votul publicului, în ordine crescătoare

Locul 11: Run to Infinity

Locul 10: Aeros

Locul 9: Benjamin Dumbrăvan

Locul 8: Hera Zăuleț și Marius Moldovan

Locul 7: George Aghinea

Locul 6: Paula Rad

Locul 5: Florin Nae

Locul 4: Eva Timuș

Locul 3: Fang Shuang

Locul 2: OK World Wide

LOCUL 1: Lorelai Moșneguțu

UPDATE 00.05: STOP VOT!

UPDATE 23.15: START VOT!

UPDATE 23.02: Eva Timuș a ajuns în finală cu ajutorul Wild Card, oferit de Andra. La început, ea nu a știut de șansa care i s-a oferit, dar în această seară, ea a fost determinată să impresioneze publicul, sperând să câștige marele premiu.


  Foto: Pro Tv
Foto: Pro Tv

UPDATE 22.47: Trupa de dansatori Ok World Wide, favorita lui Andi Moisescu, a zguduit din nou scena „Românii au talent”. Numărul pe care l-au pregătit pentru Finală a fost foarte greu și complex, dar, după cum au declarat, ei pentru asta trăiesc, e ceea ce iubesc cel mai mult, să fanseze prin mișcări extraordinare.


  Foto: Pro Tv
Foto: Pro Tv

UPDATE 22.32: Un alt concurent talentat, care inspiră emoție, a fost Florin Nae. El a urcat pe scena „Românii au talent” pentru a transmite din nou bucurie cu talentul său vocal. Reprezentațiile sale din competiție i-au schimbat viața, oamenii îl recunosc oriunde s-ar duce, iar în marea Finală nu dorește să-și dezamăgească susținătorii. Melodia din această seară a dedicat-o tatălui său, plecat să muncească în străinătate.


  Foto: Pro Tv
Foto: Pro Tv

UPDATE 22.20: „Suflet românesc, în ambalaj chinezesc”, astfel l-au descris Pavel Bartoș și Smiley pe Fang Shuang, concurentul de orgine chineză care a cucerit inimile publicului și juriului cu vocea sa caldă. În marea Finală, Fang a interpretat o piesă care a câștigat cândva Cerbul de Aur, o frumoasă melodie a lui Gică Petrescu.


  Foto: Pro Tv
Foto: Pro Tv

UPDATE 22.05: Paula Rad, o altă concurentă trimisă direct în Semifinală prin Golden Buzz de către Andra, a urcat pe scena „Românii au talent” pentru a impresiona din nou publicul cu vocea sa superbă de soprană. Pentru Paula Rad, faptul că a ajuns până în marea Finală este ca un vis foarte frumos care nu ar vrea să se încheie. Crede cu tărie că destinul ei se va schimba după această seară.


  Foto: Pro Tv
Foto: Pro Tv

UPDATE 21.54: Competiția continuă! Trupa de dansatori Aeros a urmat pe scena „Românii au talent”. În marea Finală au încercat ceva nou chiar și pentru ei: acrobații la paralele. Ei vor să ducă gimnastica la un nou nivel și să poarte imnul românesc peste tot în lume.


  Foto: Pro Tv
Foto: Pro Tv

UPDATE 21.42: Premiul de originalitate a fost câștigat de Eduard Antal


  Foto: Pro Tv
Foto: Pro Tv

UPDATE 21.38: STOP VOT pentru premiul de originalitate! Urmează să fie anunțat cel care l-a câștigat, în urma votului publicului.

UPDATE 21.32 Hera Zăuleț și Marius Moldovan sunt cuplul de dansatori care au urmat după Lorelai pe scena „Românii au talent”. Pentru Finală, cei doi au ales un număr foarte greu, la repetiții, Hera accidentându-se. Potrivit afirmațiilor lui Marius lor le place totuși să riște totul și sunt pregătiți să câștige concursul.


  Foto: Pro Tv
Foto: Pro Tv

UPDATE 21.22: A patra concurentă din marea Finală a fost Lorelai Moșneguțu, fetița care s-a născut fără mâini și fără o parte din femur la ambele picioare. La Preselecții, Mihaela Rădulescu a fost fermecată și emoționată până la lacrimi de talentul micuței, dar și de imensa ei putere interioară de a-și depăși disfuncționalitatea locomotorie. Pentru ea, talentul nu are limite! În Finală, Lorelai a cântat și a pictat în același timp, folosindu-se de piciorușe.


  Foto: Pro Tv
Foto: Pro Tv

UPDATE 21.05: George Aghinea a fost concurentul cu numărul trei care a urcat pe scena „Românii au talent”. În ciuda faptului că are o deficiență de auz, are o voce angelică și a cucerit juriul la Preselecții care l-a trimis direct în Semifinală. Este fericit că a putut ajunge la acest nivel și vrea să-și dovedească în primul lui însuși că poate să-și depășească limitele.


  Foto: Pro Tv
Foto: Pro Tv

UPDATE 20.52: Intră în scenă trupa acrobatică Run to Infinity, formată din trei bărbați și o femeie, cu toții talentați și neînfricați. Ei au vrut să aducă ăn marea Finală mai multă emoție și complexitate în execuția amețitoarelor mișcări de acrobație.


  Foto: Pro Tv
Foto: Pro Tv

UPDATE 20.38: A urcat pe scena „Românii au talent” Benjamin Dumbrăvan. El a fost primul concurent care a deschis marea Finală și, de asemenea, unul dintre cei cinci concurenți trimiși direct în Semifinală prin Golden Buzz de către Florin Călinescu.


  Foto: Pro Tv
Foto: Pro Tv

Cei 11 finaliști carismatici și plini de talent autentic se vor întrece din nou pe scena „Românii au talent”, de această dată, în ultima etapă a competiției. Cu toții sunt la doar un pas de a câștiga marele premiu de 120.000 de euro, însă doar unul îl va putea primi iar el sau ea urmează să fie numit/ă în această seară.

Cei 11 finaliști „Românii au talent”

 • Fang Shuang
 • Florin Nae
 • George Aghinea
 • OK World Wide
 • Hera Zăuleț și Marius Moldovan
 • Lorelai Moșneguțu
 • Benjamin Dumbrăvan
 • Aeros
 • Paula Rad
 • Run to Infinity
 • Eva Timuș

Cinci concurenți luptă pentru premiul de originalitate

Tot în cadrul Finalei „Românii au talent” va fi desemnat și câștigătorul premiului de orginalitate pus în joc, în valoare de 10.000 de euro. Totul depinde de votul publicului. Iată cine sunt cei cinci concurenți pentru premiul de originalitate:

 • Alexandru Oltean
 • Don Elvis
 • Ștefan Orheanu
 • Aeros
 • Eduard Antal
image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg