Lori și Andreea Marin, cât tupeu la decolteu! Cu sânii la vedere, în bluze transparente

image
Cu asenenea decolteu, puțini o vor privi în ochi pe Loredana atunci când va jurizafoto: PRO TV

Andreea Marin (44 de ani), Loredana Groza (48 de ani) și Mihaela Rădulescu (49 de ani) au intrat, parcă, într-un competiție a sutienelor. Coincidență sau nu, în ultima vreme, toate cele trei dive pozează în bluze transparente, cu nasturi descheiați, încât ochii privitorului nu cum să nu alunece în zona sânilor.

Rare sunt ocaziile în care trei dintre cele mai importante vedete de televiziune din România se expun atât de sexy, în același timp. Iată că Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii “Ferma” (PRO TV), Loredana Groza, care acum filmează în Varșovia pentru “Cântă acum cu mine” (PRO TV), și Andreea Marin, momentan liberă de contract în TV, dar cu multe alte proiecte, au intrat parcă într-o competiție pe rețelele sociale. Iar fanii sunt în delir.

andreea marin 1 jpeg
Andreea Marin are sâni fermi și naturali

Dacă de la Mihaela Rădulescu primim constant poze sexy, căci diva de la Monaco este dezinhibată și mândră de corpul ei, iată că surpriza vine de la Andreea Marin, care în ultima vreme cam “uită” să își închidă nasturii la cămăși. A mers recent în emisiuni TV, la “Vorbește lumea” și la “Prietenii de la 11”, iar ambele apariții au atras atenția fanilor. “Andreea, folosești push up la sâni?”, a întrebat un fan curios, care i-a apreciat o fotografie pe Instagram. Răspunsul Andreei Marin a fost categoric: “NU”, semn că nu are nevoie de artificii pentru acest bust voluptuos.

mihaela radulescu 3 jpeg
Așa iese Mihaela Rădulescu la cină cu Felix

Rivala de-o viață a Andreei Marin, Mihaela Rădulescu (nș.r. ambele au fost căsătorite cu Ștefan Bănică), apare acum pe rețelele sociale îmbrăcată până în gât, căci la “Fermă” este ger, însă înainte nu exista postare în care să nu-și expună fie un decolteu, fie un minijup. Cu puțin timp în urmă, diva ni le-a arătat pe amândouă: a ieșit la masă, cu iubitul Felix Baumgartner, îmbrăcată cu o fustă de-o palmă, un maiou subțire și cizme peste genunchi.

Loredana Groza este și ea făcută pentru apariții dezinhibate, doar nu degeaba este poreclită Madonna României.

image
Loredana Groza știe cum să ridice audiența

Lori se află acum în Varșovia, Polonia, unde filmează pentru emisiunea “Cântă acum cu mine”, care va începe în curând la PRO TV. Click! îți prezintă primele poze cu diva pe platourile de filmare și trebuie să recunoaște că, la 48 de ani, solista arată senzațional. Ținuta mov, cu bluza transparentă și sutienul cu două numere mai mici, va urca, mai mut ca sigur, procentele de audiență.

Citește și:

Până unde a mers Loredana ca să-și facă fața ca la 18 ani. «Afişezi ceva ireal», i-au zis fanii

Răduleasca sfidează gerul, defilând cu sânii la vedere și cu geantă de 20.000 de euro pe braț

meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
depasire inconstienta FOTO captura video jpg
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf