„Lumea mea se zguduia!” Diana Dumitrescu, mărturii despre divorț și depresie

Ultima actualizare:

    Diana Dumitrescu dezvăluie detalii intime din viața saFoto Instagram
Diana Dumitrescu dezvăluie detalii intime din viața saFoto Instagram

Actrița Diana Dumitrescu a decis să rupă tăcerea și să dezvăluie detalii intime despre perioada grea prin care a fost nevoită să treacă, odată cu alegerea de a divorța de fostul ei soț.

În cadrul campaniei promovate de Știrile PRO tv, „Rătăcit în sine. Depresia, boala mileniului”, Diana a povestit despre una dintre cele mai negre perioade din viața sa, atunci când s-a confruntat cu depresia. Pe fondul acestor probleme, îndrăgita vedeta a trebuit să treacă și printr-un divorț, adâncindu-se astfel în tristețe și melancolie. 

Diana Dumitrescu a avut o relație timp de doi ani cu producătorul Ducu Ion, urmați de alți patru ani de mariaj, care însă au culminat ulterior cu un divorț. Actrița a povestit că nu se mai simțea confortabil în relație, și ajunsese să nu mai comunice aproape deloc cu partenerul ei de viață, ceea ce a dus, în timp, la o răcire între cei doi. „Problema e că nu mă mai regăseam eu în viața mea de acasă, eu nu mai știam cine sunt eu. La vreo doi ani după aceea lucrurile au început puţin să se schimbe. Ne-am îndepărtat unul de celălalt, nu ştiu de ce şi ce s-a întâmplat, dar în final, cert este că ajunsesem ca fiecare să-şi vadă de viaţa lui. Eram doi străini care dormeam în acelaşi pat şi aveam vieţi total diferite. Nu mai comunicam deloc. Pur şi simplu lucrurile s-au rupt”, a povestit Diana. Confruntându-se cu aceste probleme și simțindu-se neînțeleasă, vedeta a declarat că ajunsese într-un punct în care credea că ea este cea vinovată pentru demersul nefavorabil al relației. „Lumea mea se zguduia, începea să cadă, tot castelul de nisip pe care eu mi-l construisem în minte şi simţeam că lucrurile astea se întâmplă şi credeam că eu sunt de vină şi că eu am greşit cu ceva, dar de fapt aşa era situaţia, aşa s-a întâmplat, pur şi simplu s-a rupt, s-a consumat relaţia”, a mai susținut aceasta, analizându-și retrospectiv propriile sentimente. 


    Diana Dumitrescu a reușit să depășească perioadele grele din viața ei și își dorește să devină mămică Foto Instagram
Diana Dumitrescu a reușit să depășească perioadele grele din viața ei și își dorește să devină mămică Foto Instagram

Diana Dumitrescu a reușit să își refacă totuși viața, după durerosul divorț, și este în prezent logodită cu actualul ei partener de viață, despre care nu se știu foarte multe detalii. Aceasta a declarat chiar, cu câteva luni în urmă, că își dorește să devină mamică, susținând că acest lucru ar face-o extrem de fericită. „Pentru mine mai important ca nunta este să rămân însărcinată şi să fac un copil. Eu îmi doresc foarte mult lucrul ăsta. Am lângă mine un bărbat deosebit. Un copil ne-ar face să explodăm de fericire pe amândoi”, a declarat vedeta pentru Antena Stars. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net