Luminița Anghel: «Nu mai merg la sală, sunt o gurmandă»

Ultima actualizare:

    Luminița Anghel  a împlinit  ieri 47 de ani
Luminița Anghel a împlinit ieri 47 de ani

Pe 21 mai 2005, Luminiţa Anghel şi trupa Sistem obţineau locul al treilea la concursul Eurovision, găzduit atunci de Ucraina.

Solista avea 37 de ani și arăta ca o bombă-sexy: decolteu la vedere, 48 de kilograme și pătrățele pe abdomen. Acum, la 47 de ani, împliniți chiar vineri, Luminița Anghel nu se mai consideră bunăciunea de-atunci și spune că nu a mai ajuns pe la sala de sport.

“Acum opt ani eram toată doar mușchi. Făceam sală mai mult ca un instructor de fitness și aveam 48 kg. După ce am născut, mi-a fost destul de greu. Nu mai merg la sală, acum am 58 kg, deși mănânc puțin și des. Sunt o gurmandă. În afară de studio, bucătăria e locul în care-mi place să stau. Citesc, iau rețete de pe net, gătesc foarte bine. Fac niște burgeri excepționali. Soțul meu s-a îngrășat după ce ne-am căsătorit”, ne-a spus Luminița Anghel.

Fiul adoptiv al solistei, David (20 de ani), a avut și el un mesaj, pe Facebook, pentru mama lui. “La mulți ani, mama! Astăzi este ziua în care îți promit că nu îți voi mai face probleme, așa cum s-a întâmplat în ultimul an”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
image png
banner laurette png
banner julia chelaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net