Luminița Anghel, reacție neașteptată cu privire la boala fiului său. Un cunoscut psiholog a pus-o la zid pe artistă

Luminița Anghel a avut o reacție neașteptată după ce a aflat de ce boală suferă fiul său adoptiv. Artista a fost pusă la zid de un cunoscut psiholog.

David Pușcaș și Luminița Anghel 1 1 jpg

Recent, David Pușcaș a dezvăluit că suferă de o afecțiune care nu îi dă pace. Tânărul a mărturisit că ultima perioadă a fost o teroare pentru el, ajungând în punctul în care a fost nevoit să apeleze la un specialist care i-a prescris mai multe medicamente, potrivit Spynews. Tânărul susține că toate problemele prin care trece au fost cauzate de experiențe din copilărie, în special cele cu mama sa, iar acum la vârsta adultă l-au ajuns din urmă. David a mărturisit că suferă de Borderline, o afecțiune moștenită genetic.

„Întotdeauna, o persoană diagnosticată cu Borderline va furniza celor din jurul său o piesă de teatru, în mintea lor, dar, în mod real, avem de-a face cu o traumă extinsă, cu o reacție disproporționată, din partea celui care suferă de Borderline. Va da vina pe părinți, pe frați sau pe prietenii din copilărie pentru toate elementele pe care el le vizualizează ca fiind suferință. Va nominaliza și va folosi cuvântul atroce sau extrem sau eveniment activ de intensitate maximă, care pentru noi poate nu înseamnă absolut nimic.

Această reacție are loc din cauza prezenței în organism și a minții a tulburării Borderline. Emoțiile sunt extrem de vizibile, el va trece de la o stare la alta. Specialiștii consideră că majoritatea bolnavilor au avut o predispoziție genetică, de a dezvolta această afecțiune, la care au fost adăugați și anumiți factori externi, precum o relație de familie toxică și sentimentul profund de a fi neglijat.

Luminița Anghel (3) jpg

Borderline se manifestă prin următoarele elemente: autocritică, imagine de sine instabilă, planuri în carieră total instabile, lipsă totală de empatie, incapacitatea evidentă de a recunoaște nevoile celor din jur, relațiile personale sunt intense, dar instabile, o profundă neîncredere, în raport cu ce văd și cu ce aud, frica de singurătate, frica de a fi dominați. În cazul lui David Pușcaș, este absolut normal, în conformitate cu ce a fost diagnosticat, ca afirmația lui, prin care spune că aceste boli sunt datorate abandonului părinților naturali și ulterior cel al părinților adoptivi, să fie credibilă, mai întâi”, a spus psihologul Radu Leca pentru Impact

Luminița Anghel, reacție neașteptată față de fiul său

Totuși, Luminița Anghel a oferit un răspuns neașteptat atunci când a fost întrebată dacă îi este alături fiului său adoptiv. „Nu comentez acest subiect”, a spus Luminița Anghel pentru Impact.ro. Nici tatăl lui David, Marcel Pușcaș, nu a dorit să discute despre subiect. Acesta a fost întrebat dacă tânărului i-ar fi fost mai bine dacă rămânea cu el după divorț însă Marcel Pușcaș a răspuns simplu: „Nu știu, nu abordez subiectul, vă mulțumesc!”, potrivit aceleași surse.

Psihologul Radu Leaocă a transmis un mesaj cuprinzător artistei cu privire la atitudinea sa față de fiul său adoptiv: „Atât timp cât stimata noastră artistă Luminița Anghel nu a reușit, de-a lungul celor 4 ani, să fie vizibilă în viața fiului său adoptiv, poate că ar fi bine să îngroape această poveste. Dacă David va avea nevoie de sfatul ei sau de protecția ei, cred că va apela la ea”.

Cu toate acestea, David nu a fost singur. Cea care i-a fost alături în tot acest timp a fost chiar Dana Marijuana pe care tânărul a căutat-o mereu în momentele grele. Aceasta îl consideră ca fiind copilul său și se pare că i-ar fi oferit mult sprijin. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net