Mădălin Ionescu pregătește un nou proiect! Va pleca din țară în acest scop


    Mădălin Ionescu pregătește un nou proiect Foto: Instagram
Mădălin Ionescu pregătește un nou proiect Foto: Instagram

Mădălin Ionescu și-a mutat de ceva timp activitatea profesională pe rețelele de socializare, publicând pe pagina personală de Facebook live-uri și filmulețe asemenea unor emisiuni TV. După ce a luat o pauză de la apariția pe micile ecrane, fostul prezentator TV le pregătește celor care i-au dus lipsa un nou proiect, pentru care va părăsi chiar și țara. Iată despre ce este vorba!

Mădălin Ionescu a plecat în urmă cu ceva timp din televiziune, după ce a moderat emisiunea Wowbiz timp de mai multe sezoane. În prezent însă, fostul prezentator TV le pregătește admiratorilor săi un nou proiect, alături de o echipă pe care o definește ca fiind „frumoasă”. Pentru această nouă experiență Mădălin Ionescu va părăsi chiar și țara, însă proiectul se va desfășura și pe teritoriul României.

Se pare că acesta va călători în mai multe ţări din Europa şi va prezenta poveştile de viaţă impresionante ale românilor de peste hotare. Mădălin a povestit că emisiunea se va derula în mediul online și va fi efectuată în mai multe regiuni și ţări din Europa. Scopul fostului prezentator TV este acela de a căuta români talentați de pretutindeni, pentru a demonstra ca țara noastră nu este lipsită de valori, așa cum adesea se vehiculează.

Mădălin Ionescu are deja emisiuni pe care le publică pe contul personal de Facebook
Mădălin Ionescu are deja emisiuni pe care le publică pe contul personal de Facebook

Mădălin Ionescu își surprinde admiratorii cu un nou proiect

„Vreau să vă spun că intenţionez să mă deplasez în afara ţării cu o echipă frumoasă, spre sfârşitul acestei luni, mai întâi în Franţa, fiindcă doresc să fac materiale cu oameni extraordinari. E un proiect care se referă în principal la oamenii care au făcut cu adevărat ceva în viaţă, care au reuşit şi care sunt inovatori. Oameni care au afaceri de succes, care au pornit fie de jos, fie au întâmpinat mari greutăţi, dar au reuşit. Oameni care ne reprezintă cu modestie şi cu aplomb oriunde în lumea asta şi pe care nu-i bagă nimeni în seamă. Oameni care ne-ar putea ajuta, oameni care ar putea transforma România dacă ar fi cooptaţi în proiecte de ţară. Voi merge apoi în Spania, în Italia, acolo unde sunt foarte mulţi români, care muncesc din greu, dar cu onestitate, români extraordinari pe care ţara nu i-a dorit sau i-a alungat. Şi asta este foarte dramatic”, a declarat Mădălin Ionescu, pentru revista Viva.

Va reveni Mădălin Ionescu la TV?

Fostul moderator de la Wowbiz a mărturisit că pentru început acest proiect se va difuza în mediul online, însă dacă va avea audiență  și va fi primit bine de către spectatori, acesta nu exclude posibilitatea unei emisiuni televizate în acest sens. „Dacă televiziunile vor simţi necesitatea unui astfel de proiect, o să fie şi la TV, dacă nu, atunci rămâne pe online”, a explicat Mădălin Ionescu.

Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
rebeca pascu jpg
cub andreea antonescu png
florin piersic jr sufera de depresie jpg
cub brigitte pastramă png
Fumator - tigara - bricheta FOTO Shutterstock
Ronaldo, cu nasul spart în partida Cehia - Portugalia FOTO EPA EFE
image
image
image
image
Bianca Brad podium jpg
Smiley si Horia Moculescu
cub puya tudor chirilă png
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg