Mădălin Ionescu s-a dezlănțuit! ”Ați luat-o razna de tot? În ce lume trăiți?”

Ultima actualizare:

    Mădălin Ionescu, furios din cauza criticilor aduse soției salefoto: arhivă personală
Mădălin Ionescu, furios din cauza criticilor aduse soției salefoto: arhivă personală

Mădălin Ionescu sare în apărarea soției lui, Cristina Șișcanu, pusă la zid recent pentru că și-a alăptat fetița în public. Omul de televiziune se declară îngrozit de comentariile răutăcioase la adresa Cristinei, după unul dintre cele mai firești gesturi din lume, acela de a-și hrăni copilul.

Mădălin Ionescu a transmis un mesaj furios pe pagina personală de Facebook, după ce Cristina Șișcanu a fost criticată că și-a alăptat fiica de trei luni în public.

”Da! Soția mea a alăptat in public ! Ok...  erau una, doua persoane în apropiere (pe o rază de 10-15 m)! Ce faci dacă ai născut și alăptezi? Nu mai ieși din casă? Nu mai ai dreptul să trăiești? Dacă ai ieșit la o piscină publică sau într-un parc și bebelușul cere să fie alăptat, îl lași să se chinuie? Să plângă vreo 20 de minute până apuci să ajungi la mașină? Ce femei sunt acelea care nu înțeleg ce traumă poate reprezenta pentru un sugar privarea de alăptat în momentul X? Ați luat-o razna de tot? Acceptați marea dezbrăcare națională de pe litoral și de aiurea, dar condamnați o mamă care-și hrănește copilul în public? Atât de tare v-ați îmbolnăvit? În ce lume trăiți? Ce vi s-a întâmplat până acum? Ce infern purtați în voi? P.S. Sunt atâtea femei care au trecut prin episoade urâte pentru că și-au «permis» sa alăpteze în public, încât Cristina a decis să inițieze o campanie pentru normalitate! Alăptarea în public nu trebuie să fie o sfidare a unor norme sociale, dar nici nu trebuie să fie condamnată! Nu suntem în Evul Mediu!”, a scris Mădălin Ionescu pe Facebook.


    Cristina Șișcanu susține alăptarea și nu ezită să-și hrănească fetița în publicfoto: arhivă personală
Cristina Șișcanu susține alăptarea și nu ezită să-și hrănească fetița în publicfoto: arhivă personală

Gestul Cristinei se încadrează într-o campanie mai amplă de promovare a alăptării, în care s-au implicat mai multe vedete, printre care și Adela Popescu, care a încercat să demonteze câteva mituri care circulă printre mămicile din România.

image
image
image
image
image
image
al pacino scarface jpeg
theo rose insarcinata (1) jpg
Echipa TBoys cu Krissa si Rikardo jpg
Bucuresti FOTO Shutterstock
Oana Roman jpg
cub connect r png