Mădălin Ionescu: «Sunt un tată ideal, îmi plimb bebeluşa, o legăn şi mă joc cu ea»

25 martie 2018
article img
Mădălin Ionescu şi Tavi Clonda se vizitează adesea, făcând schimb de experienţă cu bebeluşele

Celebrul om de televiziune Mădălin Ionescu (47 de ani) a decis, vara trecută, să ia o pauză de la televiziune, pentru a-şi ajuta soţia, Cristina Şişcanu, să o crească pe fiica lor, Petra, în vârstă de 11 luni. Şi îl prinde de minune rolul de tătic, despre care vorbeşte cu multă dragoste. El are însă grijă şi de ceilalţi doi copii, Filip şi Ştefania, din prima căsnicie, care au rămas în custodia lui, după divorţ.

Mădălin Ionescu are contul de Facebook plin cu fotografii din sânul familiei. Este fascinat de fiica lui cea mică, Petra, alături de care petrece aproape întreaga zi, după ce a renunţat, pentru o vreme, la micul ecran.

article img
Mădălin, alături de întreaga familie: Cristina şi copiii Filip, Ştefania şi Petra

El ne-a vorbit despre rolul de tătic cu normă întreagă: ”Nu schimb scutece, mai puţin pe partea asta, dar sunt alături de Cristina, soţia mea, şi de micuţa Petra, în orice clipă. O iau în braţe, o ajut cu schimbatul hainelor, ies cu ea la plimbare, o mai legăn dacă e nevoie. Recunosc, Cristina duce greul, iar eu sunt ajutorul ei. Ceilalţi doi copii ai mei sunt încântaţi de  bebeluşă, sunt topiţi. Şi Filip se joacă cu Petra, iar Ştefania petrece mult timp cu ea, deşi are un program încărcat cu facultatea şi cu locul de muncă. Petra e o norocoasă, e răsfăţata familiei. Pentru că noi suntem mulţi, ea e foarte sociabilă, cu atâta lume în jur şi îi place să meargă în vizite”. Mădălin primeşte adesea vizita fostului său coleg de la Kanal D, Tavi Clonda, soţul Gabrielei Cristea, care vine însoţit de fiica lui, Victoria, în vârstă de şase luni: ”Suntem prieteni. E o prietenie care s-a solidificat. Noi suntem naşii copilului lui, naşii Victoriei, e firesc să avem o relaţie apropiată”, ne-a mai spus Mădălin.

article img
Mădălin a făcut o cură de detoxifiere, la un centru din Turcia

Dar acesta are acum mai multă grijă şi de sănătate, căci în perioada în care a muncit în televiziune s-a cam delăsat: “M-am îngrăşat, dar am şi slăbit între timp. E imposibil să nu pui pe tine după ce te laşi de fumat. Statistic, în primele 9 luni de zile te îngraşi cu 9 kg, eu am pus doar 7. Am dat jos 4 kg după ce am urmat un program strict de detoxifiere, la un complex de lux din Turcia”. El a povestit despre acest meniu drastic: ”Dimineaţă am băut un suc din iarbă de grâu, unul din morcovi, lămâie şi ghimbir, plus două pilule de spirulină. La ora 9.00 am primit o salată din grepfruit cu scorţişoară, şi am făcut plimbare de 6-7 kilometri, pe la orele 12.00 am băut sucuri din pătrunjel, varză, spanac şi ţelină, castravete şi măr verde şi altul din lămâie, măr verde şi sare de mare. Prânzul a fost delicios: ananas, ardrei gras de mai multe feluri, castravete, pătrunjel, mărar şi rodie. La ora 15.00 am băut o supă chioară din legume sărace în calorii, la ora 18.00 am primit cina, spanac, roşii şi castraveţi, iar până la orele 20.00 am jucat ping-pong”. 

Mantea a renunţat la «Se strigă darul» de dragul băieţelului

article img
Mantea e topită după fiul ei

Andreea Mantea (31 de ani)  şi-a dat seama că munceşte prea mult şi că îi mai rămân doar câteva ore să se ocupe de fiul ei,  David, în vârstă de aproape 3 ani , aşa că a decis, recent, să renunţe la show-ul ”Se strigă darul”, pe care îl filma în toate colţurile ţării, alături de Mihai Mitoşeru. Ea a rămas să se concentreze doar pe emisiunea ”Wowbiz”, unde îl are drept partener pe un alt tătic celebru, Victor Slav. După ce Kanal D a anunţat că cea care o va înlocui pe senzuala brunetă e Dianna Rotaru, o actriţă din Republica Moldova, Mantea a răsuflat uşurată, străduindu-se acum din răsputeri să recupereze timpul pierdut. Prin urmare, ea şi simpaticul său băiat vizionează ore întregi desene animate.