Mădălina Ghenea a renunţat la Matei Stratan şi a plecat în Italia

Ultima actualizare:

    Mădălina Ghenea şi Matei Stratan sunt părinţii unei fetiţe, CharlotteFoto: arhivă personală
Mădălina Ghenea şi Matei Stratan sunt părinţii unei fetiţe, CharlotteFoto: arhivă personală

După o lungă perioadă în care şi-a pus cariera pe pauză, Mădălina Ghenea s-a întors în lumina reflectoarelor, iar primul pas în acest sens a fost să plece în Italia, acolo unde este foarte cunoscută. Modelul are o relaţie tensionată cu Matei Stratan, tatăl fetiţei ei, iar în România cei doi locuiau separat.

De ceva timp, în cuplul Mădălina Ghenea (29 de ani) şi Matei Stratan (34 de ani) nu mai urge lapte şi miere, ci dimpotrivă cei doi se află la cuţite. Vedeta şi milionarul locuiesc separat, dar continuă să fie cei mai buni părinţi pentru comoara lor, micuţa Charlotte. Fetiţa celor doi va împlini la 2 aprilie vârsta de 1 an, dar până la acel moment mama ei a ales să revină în carieră. În România, Mădălina stătea în apartamentul din Unirii, iar el s-a mutat la vila din centru care este destul de aproape de serviciul său. Recent, actriţa şi-a anunţat fanii că s-a întors la Milano, acolo unde se află şi agentul ei, care îi organizează toate apariţiile şi şedinţele foto. 

Mădălina se află la Milano, la sediul agenţiei care se ocupă de contractele ei
Mădălina se află la Milano, la sediul agenţiei care se ocupă de contractele ei

"Mă simt atât de bine că m-am întors acasă, acolo unde a început totul pentru mine. Sunt atât de recunoscătoare pentru tot ce faci pentru mine şi că te am în viaţa mea atât ca agent, cât şi ca prieten. Îţi mulţumesc că mă înveţi ceva nou în fiecare zi, că ai zâmbetul pe chip şi că eşti alături de mine, indiferent de orice a fost, pentru mai bine de 10 ani. Sunt binecuvântată să te am în viaţa mea", a scris Mădălina Ghenea pe contul de Instagram pentru agentul ei.

Nu şi-au botezat încă fetiţa

Mădălina Ghenea și Matei Stratan urmează să-și boteze fetița, pe micuța Charlotte. Actrița este o persoană destul de religioasă și va ține cont de sfatul duhovnicului ei care i-a recomandat să-și creștineze odorul cât mai repede, dat fiind că la 2 aprilie împlineşte un anișor. Încă nu au stabilit data botezului, însă evenimentul se va oficia până la toamnă. 

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net