Mădălina Ghenea, bruscată pe stradă de iubit! Au făcut circ în public

simeon stalpnicul png
Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au avut o dispută în plină stradăFoto: arhivă personală

Nu iese fum fără foc şi se pare că zicala este valabilă şi în cazul cuplului Mădălina Ghenea-Matei Stratan. În ultima vreme s-a tot vehiculat că relaţia lor este tot mai şubredă, iar acum a venit şi confirmarea că există cu adevărat tensiuni între cei doi. Vedeta şi iubitul ei au fost surprinşi într-o ipostază nu tocmai drăgăstoasă, în public. Dacă în urmă cu doar câteva zile, actriţa încerca să ne convingă că totul e roz, se pare că adevărul este altul.

Mădălina Ghenea şi Matei Startan au făcut un adevărat spectacol, pe stradă. Cei doi au fost filmaţi, marţi seara, în timp ce se certau în public. Paparazii "Wowbiz" au surprins scene care nu mai au nevoie de alte comentarii.  

Potrivit imagininilor difuzate de Kanal d, Madalina Ghenea şi Matei Stratan au ieşit împreună în oraş, iar la începutul serii, cei doi s-au comportat ca un cuplu normal. Cei doi au luat masa într-un restaurant din Capitala şi păreau ca sunt din nou o familie. 

În jurul orei 23:00 au plecat spre casă, s-au urcat în maşină, dar două străzi mai târziu s-au oprit brusc. Atunci a început scandalul. Din clipul realizat de echipa "Wowbiz" pare ca Matei nu o lasă pe Mădălina să iasă din maşină şi că în disputa lor o bruschează puţin.

simeon stalpnicul png
Mădălina şi Matei s-a certat în publicFoto: captură video Kanal D

Într-un final vedeta a reuşit să scape din mâinile iubitului şi a fugit pe stradă, iar iubitul a alergat după ea să o oprească. Toate aceste momente s-au derulat sub ochii curioşi ai trecătorilor care i-au recunoscut pe cei doi protagonişti. 

După un sfert de oră petrecut pe străzi, actriţa a plecat spre casă cu o altă maşină, care a venit special să o ia, iar după câteva zeci de minute şi-a făcut apariţia şi iubitul ei. Cei doi sunt, din această primăvară, părinţii unei fetiţe.     

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub Roxana Vasniuc png
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
image png
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
vladimir putin shutterstock
TANC NOU jpg
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg