Mădălina Ghenea, complimentată de rivala care a aspirat la inima lui Philipp Plein

simeon stalpnicul png
Mădălina GheneaFoto Instagram

Frumuseţea Mădălinei Ghenea este de necontestat şi se pare că nici femeile cu care românca a avut în trecut aceleaşi gusturi la capitolul bărbaţi nu au obiecţii în ceea ce priveşte calităţile ei fizice. Andreea Sasu, „succesoarea” actriţei la inima designerului german Philipp Plein, a recunoscut recent că olteanca este o femeie atrăgătoare şi nu s-a sfiit să-i transmită Mădălinei aprecierile ei.

Am trăit să o vedem şi pe asta! Fostele iubite românce care i-au trecut prin pat designerului Philipp Plein au ajuns din rivale, prietene. Sau cel puţin urmează să se întâmple acest lucru cât de curând. Primul pas l-a făcut Andreea Sasu. Bruneta i-a transmis Mădălinei Ghenea că este frumoasă. Nu a făcut-o între patru ochi, ci prin intermediul reţelelor de socializare. Chiar şi aşa, gestul ei spune multe.

simeon stalpnicul png
O fotografie cu Mădălina Ghenea însărcinată a făcut-o pe Andreea Sasu să reacţioneze Foto: Instagram

Nu este pentru prima dată când modelul din Paşcani dă de înţeles că nu are nimic cu Ghenea. Şi când a aflat că actriţa va deveni mamă cu Matei Stratan, ea a felicitat-o.   

simeon stalpnicul png
Philipp Plein şi Andreea Sasu, pe vremea când formau un cuplu foto: arhiva personală

Relaţia Mădălinei Ghenea cu Philipp Plein a fost una cu năbădăi. Deşi părea să ducă la altar, s-a încheiat brusc acum doi ani, după ce designerul a vrut să se întoarcă la fosta lui iubită, Oksana. Nici legătura cu rusoaica n-a ţinut, iar în peisaj a apărut un alt model român, Andreea Sasu, care părea că-l face fericit. Chiar dacă germanul i-a pus brunetei pe deget inelul de logodnă, ceva între ei nu a funcţionat cum trebuie şi toamna trecută şi-au spus "adio".

La scurt timp după ce a ajuns în patul lui Plein, Andreea nu o vorbea însă de bine pe Mădălina Ghenea. Bruneta a atacat-o dur pe actriţă. Ea a povestit că olteanca era foarte posesivă şi făcea crize de gelozie, iar lui Plein, fire libertină, nu i-a convenit acest lucru, de aceea cei doi s-au despărţit după doar 38 de zile. 

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
FotoJet jpg
batrana talharita Vaslui FOTO Vremea Noua jpg
Economia României este din nou ameninţată de recesiune FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png