Mădălina Ghenea, declaraţie şocantă: "A fost o sarcină dificilă şi m-am speriat"

Ultima actualizare:

    Mădălina Ghenea, declaraţii despre sarcinăFoto Instagram
Mădălina Ghenea, declaraţii despre sarcinăFoto Instagram

Mădălina Ghenea a mărturisit că are un singur regret, acela că nu a rămas însărcinată la vârsta de 20 de ani. Invitată într-o emisiune tv, Mădălina Ghenea a povestit despre greutăţile pe care le-a întâmpinat la sarcină dar şi cum se percepe ea în comparaţie cu restul lumii.

Mădălina Ghenea este cotată ca fiind una dintre cele mai frumoase femei din România, însă ea nu se poate considera astfel. Vedeta a declarat că ea nu se vede atât de minunată cum o vede presa sau cum îi spun alte persoane.

”Am un singur regret, acela că nu am avut un copil la 20 de ani. Dintotdeauna mi-am dorit un copil şi mi se pare că acum este un pic târziu. Atât de tare mi-am dorit un copil încât am încercat chiar să adopt la un moment dat. A fost o sarcină dificilă şi m-am speriat. Nu stăteam locului. Aveam contracte, am ascuns sarcina şi am lucrat.

Eu nu pot spune nici acum că mă consider foarte frumoasă. Le mulţumesc tuturor celor care mă compară cu unele dintre cele mai frumoase femei din lumea asta, femei pe care eu le admir foarte mult şi pe care le consider un exemplu. Însă în cazul meu este vorba de mai multe ingrediente. Eu nu mă văd aşa minunată cum mă văd alţii. Am avut şi noroc, acesta este unul dintre ingredientele principale. E important să faci alegerile potrivite. Chiar dacă în loc de 100 de proiecte pe an am acceptat doar 10, acestea 10 au rămas în timp”, a declarat Mădălina Ghenea pentru Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net