Mădălina Ghenea, devastată: "Nu pot să dorm şi nici să mănânc!"

simeon stalpnicul png
Mădălina Ghenea nu se află în cel mai fericit moment al vieţii eiFoto: arhivă personală

Problemele în amor şi-au pus serios amprenta asupra Mădălinei Ghenea, care trece nu doar printr-o criză emoţională, ci traversează o perioadă care îi pune în pericol şi sănătatea. Actriţa le-a povestit apropiaţilor că nu poate să-şi revină după toate cele întâmplate. Vedeta face nopţi albe şi abia dacă se atinge de mâncare, totul de când în mintea ei a apărut bănuiala că Matei Stratan o înşală.

Mădălina Ghenea nu mai este la fel de categorică în ceea ce priveşte relaţia cu Matei Stratan. Ddacă în urmă cu doar câteva zile, actriţa spunea printr-un mesaj că tatăl fetiţei ei le-a distrus viitorul, fiind infidel, acum vedeta pare că a dat înapoi. Ea nu a confirmat, dar nici nu a infirmat că fiul magnatului Dan Stratan o înşală, ci s-a rezumat doar să explice că este răscolită şi nu poate să-şi revină după toate cele întâmplate. Cristi Brancu, realizatorul emisiunii "Agenţia Vip", a declarat că a stat de vorbă cu şatena care i-ar fi mărturisit că traversează o perioadă extrem de grea şi că ar vrea ca această poveste să nu escaladeze . "Mădălina este devastată şi nu poate să-şi revină. Este într-o criză a existenţei sale. Mi-a spus că nu mai poate să doarmă şi să mănânce şi că ar vrea ca totul să nu meargă mai departe. Ne roagă să-i respectăm intimitatea", a spus prezentatorul.

Actriţa a făcut şi ea câteva precizări şi a subliniat că Matei Stratan va avea un loc special în viaţa ei, idiferent de cum vor evolua lucrurile.   

"Matei ete tatăl comorii vieţii mele. Avem un copil minunat. I-am oferit toată dragostea pe care o pot dărui. Locul lui în viaţa noastră va fi mereu unul privilegiat. Nu voi comenta în niciun fel evoluţiile din viaţa mea, a noastră, şi cred că timpul le va rezolva pe toate", a spus Mădălina Ghenea pentru "Agenţia Vip". 

Potrivit aceleiaşi surse, Matei Stratan s-ar fi afişat cu o altă femeie, care i-ar fi amantă, weekend-ul trecut la nunta Roxanei Blagu, verişoara sa. 

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub oana zavoranu png
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
dmitri peskov vladimir putin jpeg
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg