Mădălina Ghenea se întâlnește cu Sophia Loren la TIFF

31 mai 2016
image
Sophia Loren este considerată una din cele mai frumoase actrițe din toate timpurile

Acum puțin timp, Mădălina Ghenea a venit în România. După câteva zile în care s-a relaxat în sânul familiei, frumoasa olteancă se pune și pe treabă. Sâmbătă, 4 iunie, actrița participă la ceremonia de închidere a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), de la Teatrul Național din Cluj.

Mădălina este unul dintre invitații speciali de la TIFF, unde îi va înmâna Sophiei Loren Premiul pentru întreaga carieră. Mai mult, românca va participa și la o proiecție a filmului "Tinerețe" / "La giovinezza" / "Youth", de Paolo Sorrentino, sâmbătă, 4 iunie, de la ora 14.00, la Casa de Cultură a Studenților. În film, Mădălina Ghenea joacă alături de Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz și Jane Fonda.

Nu de puține ori, actrița noastră a fost comparată cu Sophia Loren, diva italiană care a cucerit milioane de inimi cu frumusețea sa, dar similaritățile nu se opresc doar la capitolul trăsăturilor fizice. La fel ca marea vedetă italiană, Mădălina și-a început cariera de fotomodel la vârsta de 15 ani. A apărut apoi în reclamele unor branduri faimoase, iar la scurt timp a primit oferte de roluri în producții internaționale.

În 2011, a debutat ca actriță în comedia italiană "I Soliti Idioti", a jucat în producții de succes precum "Dom Hemingway" (2013), alături de Jude Law, "Youth" (2015), alături de Michael Caine și Harvey Keitel, sau "Zoolander 2" (2016), unde i-a avut colegi de filmări pe Ben Stiller şi Owen Wilson.

Sophia Loren vine pentru prima oară în România

ghenea jpeg
Sophia Loren este considerată una din cele mai frumoase actrițe din toate timpurile

Legendă a cinematografiei mondiale, divă inconfundabilă a marelui ecran și una dintre cele mai intens celebrate frumuseți din lume, Sophia Loren vine pentru prima dată în România, ca invitat special al Festivalului Internațional de Film Transilvania.

„Este una dintre întâlnirile pe care mi le-am dorit de foarte mulți ani la TIFF și mă bucur că se întâmplă, în sfârșit. Sophia Loren este idolul multor generații, o prezență tonică și șarmantă, cu o popularitate enormă în orice colț al lumii. E o onoare s-o avem la TIFF și o bucurie, sper, pentru clujeni să o întâlnească, la prima ei venire în România”, declară Tudor Giurgiu, președintele TIFF.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png
image png
1 doinita oancea poveste jpg jpeg
roxana nemes deschidere jpg