«Mădălina ne-a vizitat de Crăciun»! Ion Manole spune că năluca fiicei le-a vorbit despre așa-zisul suicid

6 ianuarie 2017
simeon stalpnicul png
Părinții Mădălinei nu și-au mai găsit liniștea după moartea fiicei lor, ai ales că scandalurile cu ginerele sunt fără sfârșitFotografii: Click!

Se întâmplă fenomene paranormale în casa familiei Manole. Părinţii Mădălinei spun că fantoma fiicei lor îi bântuie. O astfel de ”vizită” tulburătoare a avut loc chiar în a doua noapte de Crăciun.

Suferinţa le-a dat halucinaţii sau chiar se întâmplă o minune? Ion Manole (75 de ani), tatăl ”Fetei cu părul de foc”, ne-a povestit că de la o vreme încoace atât el, cât şi soţia lui au parte de experienţe ciudate. Fiica lor îşi face apariţia noaptea şi le vorbeşte. 

”Mădălina a venit la mama ei, a mângâiat-o pe mână şi i-a spus să nu o mai condamne pentru că nu ea şi-a făcut asta. Iar cu câteva zile înainte de asta a trecut prin faţa geamului şi m-a strigat: «tati, tati». M-am dat jos din pat, m-am uitat pe stradă şi era pustiu. Ea a fost”, povesteşte bărbatul, îngândurat.

simeon stalpnicul png
† Mădălina Manole a încheiat brutal socotelile cu viața în 2009, chiar de ziua ei de naștere. Puțini sunt cei care și-au putut explica gestul îndrăgitei cântărețe

Soţii Manole au vorbit cu un preot despre ceea ce trăiesc, iar omul i-a liniştit spunându-le că Mădălina este ataşată de familie şi că acesta este motivul pentru care-i ”vizitează”. Ei cred însă că fata lor vrea să le transmită faptul că nu s-a sinucis, ci că a fost omorâtă. Astfel că ura pentru ginerele lor, Petru Mircea, creşte de la an la an. Iar el ştie asta. Ca nu cumva să dea nas în nas cu socrii lui, bărbatul vine la mormântul Mădălinei  înainte să se crape de ziuă. La fel s-a întâmplat şi de Crăciun. ”A venit pe 25 decembrie şi i-a pus un brad urât, împodobit cu beteala din casă, pe care o are de când nepotul meu era mic. Am recunoscut-o imediat. Ca să nu se întâlnească cu noi, a venit ca hoţul, pe ascuns, la 6.00 dimineaţa. Ne-au spus paznicii. Când am ajuns la mormânt, la ora 9.00, am găsit bradul trântit pe jos de vânt. Omul ăsta ne-a nenorocit pur şi simplu. Este un criminal. Soţia plânge şi în culcare şi în sculare. S-a îmbolnăvit. Cât să mai reziste? Şi eu am făcut atac cerebral. Băiatul fetei mele are 8 ani şi nu l-am văzut de când era bebeluş”, ne-a spus Ion Manole (75 de ani), tatăl artistei. 

Petru Mircea i-a pus un brad la mormânt

simeon stalpnicul png
Soţul artistei a venit cu bradul în ziua de Crăciun

Reporterii Click! au fost, ieri, la Cimitirul Bolovani, din Ploieşti, acolo unde Mădălina Manole îşi doarme somnul de veci. I-au aprins o lumânare şi s-au rugat pentru sufletul ei chinuit. Mormântul era îmbrăcat cu coroniţe de brad şi flori artificiale, iar la marginea lui stătea bradul natural, frumos împodobit de soţul ei, care nu a uita-o. 

simeon stalpnicul png
Petru Mircea

Se împlinesc şapte ani de la moartea artistei

simeon stalpnicul png
Mădălina s-a sinucis în vila ei din Otopeni

Pe 14 iulie 2010, Mădălina Manole a fost găsită moartă în vila de la Otopeni. În ziua respectivă împlinea 43 de ani. Procurorii au stabilit că ”Fata cu părul de foc” s-a otrăvit cu Furadan, o substanţă extrem de  toxică. Iar de la presupunere la certitudine n-a mai trecut mult timp. La 11 luni de la tragedie, anchetatorii au dispus neînceperea urmăririi penale pentru infracţiunea de omor pe numele lui Petru Mircea. Anul acesta se vor împlini şapte ani de la ziua fatidică, însă soţul ei nu s-a recăsătorit. Îşi creşte singur copilul şi, deşi a fost zărit de paparazii cu diferite femei, acesta nu a recunoscut vreodată că şi-ar fi refăcut viaţa. 

florin calinescu png
Cub Laurențiu Reghecampf jpeg
anamaria prodan (3) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg
BeFunky collage (16) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
thumbnail Marnie Schulenburg (AFP) 063 GYI0059526031 jpg
FotoJet (10) jpg
Simon Cowell jpeg
roxana blagu jpeg
mircea eremia jpg
4 dana rogoz jpg jpeg