Magda a ajuns la mâna lui Tolea

Ultima actualizare:

Magda Ciumac a declarat în luna ianuarie a acestui an că a fost răpită şi sechestrată de soţul său, cu care se afla în divorţ.

Înainte cu o zi ca procesul, care avea ca miză custodia copilului, să fie finalizat, vedeta care îşi petrecea nopţile prin studiorile de televiziune, a dispărut subit, ea fiind găsită într-o stare jalnică pe o stradă din comuna Voluntari.

Magda avea mâinile legate la spate, stătea în genunchi şi nu avea semne vizibile de violenţă. În faţa anchetatorilor, Magda l-a acuzat pe Tolea că a răpit-o şi sechestrat-o timp de mai multe zile fără să ofere detalii despre incident.

În urma investigaţiilor, procurorii de la Parchetul Buftea au ajuns la concluzia că Magda Ciumac a minţit pe tot parcursul anchetei. Femeia a avut un comportament disimulat la detectorul de minciuni.

Ea a încercat din răsputeri să păcălească testul poligraf prin diferite discuţii nesolicitate.

Nici testele ADN efectuate pe mai multe fire de păr şi un măr de culoare galbenă, recuperate de la domiciliul în care bruneta a susţinut că a fost sechestrată, nu au evidenţiat faptul că aparţin Magdei.

Femeia a declarat atunci că a mâncat în cele zece zile de captivitate doar mere. Printre multe învinuiri la adresa fostului soţ, OTV-ista a mai spus că

Tolea i-ar fi furat şi o poşetă în care se mai aflau carduri, telefoane şi cosmetice, fapt nedemonstat de anchetă. În consecinţă, fostul luptător de K1 nu se face vinovat de nici una dintre acuzaţii, Magda fiind obligată de către procurori să plătească 2.000 de lei, cheltuielile judiciare.

Magda poate fi pusă sub acuzare dacă basarabeanul face plângere de denunţ calamnios. Dacă va fi găsită vinovată ea poate plăti o amendă administrativă sau penală, iar în cel mai rău caz poate fi condamnată la maxim trei luni de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
image
actualitate.net
image
actualitate.net